Acasa Actualitate-InternaPolitica interna CSAT- şedinţă de urgenţă, vineri, 2 august 2013, la ora 11,00

CSAT- şedinţă de urgenţă, vineri, 2 august 2013, la ora 11,00

scris de D.S.S.
6 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a decis convocarea de urgenţă a CSAT vineri, 2 august, la ora 11,00, informează Administraţia Prezidenţială, menţionând că în cazul în care premierul Victor Ponta „nu poate răspunde convocării”, este invitat, fără drept de vot, vicepremierul Gabriel Oprea.

Traian Băsescu a convocat CSAT

Administraţia Prezidenţială informează că joi, 1 august a.c., la ora 17.05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Apărare a Ţării (CSAT) a fost depusă o solicitare a Guvernului României pentru convocarea unei şedinţe a CSAT cu privire la Hotărârea de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea condiţiilor principale ale contractului de vânzare de acţiuni între stat, prin Ministerul Transporturilor, în calitate de vânzător, şi Societatea Comercială Grup Feroviar Român S.A., în calitate de cumpărător, având ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra unui pachet de acţiuni, reprezentând 51% din capitalul social al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă ‘C.F.R. Marfă’ – SA”, se arată într-un comunicat al Preşedinţiei emis joi.

Potrivit sursei citate, Traian Băsescu a decis „convocarea de urgenţă a CSAT vineri, 2 august la ora 11,00”.

În cazul în care prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, nu poate răspunde convocării la şedinţa CSAT este invitat, fără drept de vot, conform legii, domnul viceprim-ministru Gabriel Oprea„, se mai arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

4 comentarii

CONGO 01-08-2013 - 21:39

Nu curva dreaq, sa-i reguleze, in sensul ca sa-i repuna pe calea regulilor si a legii. Vorbesti ca proasta exicitata pe la lindice, vaca dreaq.

CONGO 01-08-2013 - 21:40

ce, crezi ca esti de capu tau daca nu-I degetel p-aciulea?

anna 01-08-2013 - 22:13

CFR marfa nu are atata greutate pentru CSAT .Basescu este mereu pe domeniu ,s-a lansat in politica de performanta ca Ministru al Transporturilor .
cred ca bateti campii mai sus, este vorba de Anna Karenina de importanta nationala .Sa fim cu ochii pe televizoare !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult