Acasa Actualitate-InternaPolitica interna CSM a trimis Parlamentului punctul de vedere asupra modificărilor Codului Penal

CSM a trimis Parlamentului punctul de vedere asupra modificărilor Codului Penal

scris de G. D.
6 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a trimis o scrisoare Camerei Deputaților prin intermediul căreia transmite parlamentarilor punctul de vedere privind modificările Codului Penal, propuse săptămâna trecută de PSD, scrie Mediafax.

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților

Scrisoarea CSM subliniază că modificările la Codul Penal, introduse de Parlament într-un proiect de lege votat la foc automat, sunt lipsite de fundamentare și oportunitate.

Valeriu Zgonea, președintele Camerei, a declarat că membrii Comisiei Juridice, destinatarii scrisorii, vor formula și ei un punct de vedere legat de poziția CSM. „Tot ce spune CSM trebuie luat în vedere”, a declarat Zgonea, citat de Mediafax. „Am trimis scrisoarea Comisiei juridice pentru a formula un punct de vedere şi pentru ca să avem un dialog cu CSM. Voi deschide un dialog cu CSM. Tot ce spune CSM trebuie luat în vedere, trebuie analizat şi discutat pe textele de lege”, a mai precizat Valeriu Zgonea.

Unii membri ai CSM au declarat că instituția nu a fost consultată anterior votării proiectului de modificare a Codului Penal.

3 comentarii

ancuta 16-12-2013 - 22:04

Coorva proasta e prinsa in pat, in plina actiune:
– Vai, Crinule, nu e ceea ce vezi!
– !!!???
– Vai, Deneaule, nu e ceea ce vezi!
– ?
– Vai, Ani, nu e ceea ce vezi!
– !!??
– Vai Ambasado, nu e ceea ce vezi!
– ???????
– Vai, Europo, nu e ceea ce vezi!
– !!!?????
– Hai sa discutam ceea ce se vede! Tin cont de ceea ce imi veti spune, analizam, nu va suparati, se poate? Am glumit! Voi stiti ca eu glumesc mult!

Titircă Inimăbună 17-12-2013 - 00:20

Draga domnule Valeriu Zgonea, romanii sa kk pe aceste puncte de vedere suplimentare ce ni le bagati in ochi, caci nu merge chiar asa sa ne pacalim din cauza ca priveliste e frumoasa dintr-un unghi anume.

Dar, pentru clarificare, de ce nu parasiti parlamentul cativa ani, sa treceti de partea poporului, si sa dibuiti adevarul din acea pozitie noua, care da spre privelistea neagra?

Mircea 17-12-2013 - 06:30

“Tot ce spune CSM trebuie luat în vedere”

Ce frumos era daca repetentul asta afla acest adevar inainte de a ajunge intr-o functie mult prea mare pentru el.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult