Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cu ce a intrat Udrea în politică: Mercedes, genţi şi pantofi cu toc

Cu ce a intrat Udrea în politică: Mercedes, genţi şi pantofi cu toc

scris de A.P.
4 afisari

Elena Udrea a declarat, la emisiunea „După 20 de ani”, difizată de ProTV, comentând acuzaţiile referitoare la demnitari care după ce ajung în funcţii încep să poarte haine scumpe, că ea a intrat în politică având Mercedes, genţi şi pantofi cu toc.

Elena Udrea îi acuză pe moguli că fac jocurile rivalilor lui Boc la şefia PDL

Cu ce a intrat Udrea în politică: Mercedes, genţi şi pantofi cu toc

Eu, când am venit în politică, am venit cu Mercedes. Eu aşa am intrat în politică: cu Mercedes, cu genţi, cu pantofi cu toc. Eu nu am venit la 30 de ani în politică şi mi-am făcut pe urmă toate astea. Eu aşa am venit. Ba, dimpotrivă, pot să spun că un pic mai bine îmi era înainte (…) din punct de vedere, desigur, financiar„, a spus Udrea la emisiunea „După 20 de ani„.

Ea a adăugat însă că nu asta este relevant. Udrea a mai spus că unii oameni vin în politică şi după aceea dau de bunăstare.

Ea a adăugat că alţii vin în politică având deja o bunăstare, ceea ce îi face mai puţin sensibili la tentaţiile unei funcţii. Liderul PDL Bucureşti a spus că ea a dorit să fie ministru pentru a putea să depăşească stadiul discursurilor politice şi să facă lucruri concrete pentru oameni.

7 comentarii

Timotei 29-05-2011 - 19:54

BUNA POZA! SEXY PANA LA RADACINA!

Dar multi homosexuali nu o prea apreciaza, din pacate.

Pribeagul 29-05-2011 - 20:24

Ce bine arata in cinzmulitele alea flocoase, minca-o-ar tata de paroasa!

Ce mai, pdlistii scot in prim plan o imagine traznet: dna Udrea, dna Anastase, dna Boagiu si alte. Parc-ar fi Îngerii lui Charlie. Din pacate este doar imagine, rezultatele actiunile lor, cu exceptia spolierii bugetului, sint ca si cum n-ar si.

Dna Udrea dezamageste cel mai mult in privinta absorbtiei fondurilor europene. Din aceasta pricina secuii, care mai nou au devenit unguri – desi ungurii in secolul al XIX-lea i-au deposedat de drepturile istorice – isi iau lumea-n cap si vor sa-si deschida birou la Bruxelles.

Ce ti-e si cu imaginea asta! Ungurii care n-au nimic, obtin totul, dna Udrea care are totul, nu obtine nimic.

Stan-Ford 29-05-2011 - 21:11

Aaa, pai si Cicciolina face poulitica. Tot asa a ‘intrat’ si ea, cu genti, pantofi cu toc inalt..si aspira..aspira cat poate…

Ce mai este in ziua de azi un Mecedes ?!…au toti tziganii…cand vrrrei unul…iei credit NE-rambursabil de la o banca a partidului din care faci parte si-ti iei ce masina doresti. Ha! pai ce merge asa?! Are dreptate femeia. Unii dintre politicieni n-au nici Mercedes…nu mai vorbesc de cizmulite flocoase.

CZC 30-05-2011 - 08:09

Doama spune cum a intrat in politică. Interesant ar fi sa spuna cum a intrat politica în dumneaei, adică modul in care s-a pregatit să devina politiciană. Să mai înveţe lumea ca altfel rămâne cu ce spunea S. Bathory in filmul Mihai Viteazul: “Politica, scumpă doamna, ca şi dumneata, e o mare curvă.” “…să facă lucruri concrete pentru oameni.” Lozinca din comunism: “Totul pentru om, pentru binele omului.” Bulă a întrebat: “care om tovaraşa”? Se pare că a facut şi face “lucruri concrete” pentru “oamenii domniei sale” conform sloganului din campania electorală: “PDL – o familie, la bine şi la greu”. După ce apare în presă se pare ca mesajul real a fost: “o famiglie la furat din greu.”

vasile 30-05-2011 - 11:02

daca avea de toate ce mai vrea de la noi?cred ca iubeste mult poporul si de aceea a decis sa se sacrifice pentru bunastarea noastra.fetito dute la … si lasa-ne in supararile noastre.cum politica este o curva,ca tine de altfel, nu vrem sa va certati si sa ti faci rau. dute si sa nu te mai vedem niciodata,niciodata, niciodata.frumos ar fi sa-l cari cu tine si pe ala care te sustine,dar care nu este sotul si nici boc boc…….

Pribeagul 30-05-2011 - 18:41

“Eu, când am venit în politică, am venit cu Mercedes. Eu aşa am intrat în politică: cu Mercedes, cu genţi, cu pantofi cu toc. Eu nu am venit la 30 de ani în politică şi mi-am făcut pe urmă toate astea. Eu aşa am venit. Ba, dimpotrivă, pot să spun că un pic mai bine îmi era înainte (…) din punct de vedere, desigur, financiar“

Mai sa fie, la 30 de ani cu Mercedes, cu genti si si cu pantofi cu toc! Ore cum se face ca o fatuca de 30 de ani sa aiba mult mai multe decit cele enumerate? Sa fie cumva din afaceri cu cirnatii de Plescoi? Sigur, nu! Pentru a face avere din cirnatii de Plescoi trebuie muncit si cine munceste… n-are timp sa cistige. Sa fie „donatii” de la tata Statu? DA, tata Statu este darnic. Desi tata Statu’ are la RAPPS fel de fel de avocati, a considerat ca-i mai „chibzuit” sa fie reprezentat in instanta de Cabinet Individual de Avocatură, “Udrea Elena Gabriela”. Si astfel la 30 de ani dna cea paroasa si flocoasa primeste dota de la tata Statu onorarii de vreo 2.3 mld lei vechi. A fost doar o etapa, a urmat afacerea parcarilor, in care fiecare cetatean care parca contribuia cu o anumita suma la dota Doamnei. Cu asa rezultate in edificarea societatii anarhocapitaliste, bineinteles, tata Statu nu putea sa „piarda” un asemenea valoros element si a hotarit ca Doamna este cea mai potrivita pentru a ocupa un post de ministru.

Sa ne traiasca, ca tare e frumusica!

jan dinu 30-05-2011 - 22:02

Cind o vezi ..EA te excita …
Ca-i darnica ,buna shi frumushica
De te-apunca’ntre picioare
NUTI..trebuie onanism ori soare !!…-0===
…………………………………………………..00..-;)))

JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult