Cu cine voteaza UDREA

scris de A.H.
3 afisari

Președinta Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a declarat vineri că susținătorii săi sunt mai anti-PSD și mai anti-Victor Ponta chiar decât electoratul ACL și că votul din turul doi al alegerilor prezidențiale trebuie să fie unul anti-Ponta.

udrea-1Electoratul Elenei Udrea este mai anti-Ponta și mai anti-PSD chiar decât electoratul ACL și al candidatului ACL. De aceea, acest electorat sunt convinsă că va vota așa cum îi cer valorile și principiile statului de drept, democrației, așa cum îi cer valorile și principiile pe care le-au susținut atunci când au venit și au votat cu mine. (…) De aceea, acest electorat cu siguranță că va continua să voteze având în minte aceste valori, indiferent ce recomandări li s-ar putea face, având respect față de oamenii care au venit să voteze duminica trecută cu Elena Udrea îi rog pe aceștia să vină la vot. (…) Îi rog să vină să voteze în 16 noiembrie. (…) Le cunosc orientarea, cunosc motivele pentru care acești oameni vin să voteze, de aceea le spun că votul de duminică 16 noiembrie trebuie să fie un vot anti-Ponta”, a afirmat Elena Udrea la finalul reuniunii conducerii partidului cu reprezentanții organizațiilor din teritoriu.

Ea susține că Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, „reprezintă interesele baronilor locali”, „nu are respect pentru statul de drept”, „a demonstrat că nu poate guverna România în așa fel încât românii să aibe un nivel de trai decent”.

Elena Udrea consideră că în primul tur lupta nu s-a dat între candidatul PSD și cel al ACL, ci mai degrabă a fost „o înțelegere, o bătălie ca Elena Udrea să nu ocupe locul trei”.

„500 de mii de oameni au pus ștampila pe mine în turul unu, așa că acest electorat care a votat cu mine în turul unu va face diferența, pentru că ceilalți candidați aflați în competiție și-au exprimat deja susținerea pentru unul sau altul dintre candidați”, a mai declarat președinta PMP.

Potrivit estimărilor sale, măcar 5% dintre voturile obținute de Klaus Iohannis se datorează luptei pe care ea și PMP și, mai ales, Traian Băsescu au dus-o împotriva lui Victor Ponta și a PSD în turul unu al prezidențialelor.

„Măcar acum în turul doi să vedem o luptă reală cu Victor Ponta și cu PSD și cu cei care sunt în spatele lui Victor Ponta. Am intrat în această competiție spunând că nu voi negocia nimic. Nu am fost candidat al Președinția României pentru a negocia ceva. Nici nu am pretenția că sunt stăpâna voturilor care au venit pentru mine în turul unu. (…) Electoratul va analiza și va judeca după valorile și principiile pe care le respectă. PMP s-a născut ca un partid anti-USL. PMP este cel mai activ partid de opoziție la PSD”, a adăugat președinta PMP, Elena Udrea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult