Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cu cine vrea tandem Mihai Răzvan Ungureanu la prezidențiale

Cu cine vrea tandem Mihai Răzvan Ungureanu la prezidențiale

scris de C.S.
5 afisari

Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu a intrat în campania prezidenţială. „Un tandem Ungureanu – Cristian Diaconescu sună bine”, a spus MRU, care nu exclude nici varianta tandemului Ungureanu – Iohannis.

Cu cine vrea tandem Mihai Răzvan Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, joi, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că nu a renunţat la candidatura pentru prezidenţiale şi că a intrat deja în campania electorală.

„Candidatura mea la prezidenţiale rămâne în picioare, este foarte fermă. Începând de azi (joi – n.r.) sunt în campania pentru prezidenţiale”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

El a precizat că priveşte cu interes congresul PMP, programat sâmbătă, adăugând că nu exclude un tandem cu Cristian Diaconescu pentru alegerile prezidenţiale.

„Un tandem Ungureanu – Diaconescu sună bine. Cum sună bine şi un Papahagi în fruntea PMP. Nu scot din calcul nici tandemul Ungureanu – Iohannis”, a afirmat liderul Forţei Civice.

Ungureanu consideră că fuziunea PNL – PDL nu este suficientă pentru victoria dreptei la prezidenţiale, întrucât un preşedinte nu poate fi dat doar de două partide mari, varianta sa fiind realizarea unei uniuni a tuturor partidelor de dreapta.

„Coagularea nu se face dintr-un punct, trebuie generozitate şi relaxare politică. O uniune a forţelor de dreapta o vedem mult mai bine. Nu există vot de dreapta care să fie aruncat la coş”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

El a declarat că PNL şi PDL au luat împreună la alegerile europarlamentare 27 la sută şi că „până la 37 la sută, cât a obţinut PSD, îţi mai trebuie zece procente”.

„Cele zece puncte se pot lua de la Forţa Civică, PMP şi independenţi. Succesul în toamnă nu poate fi dat doar de două partide mari. Salutăm intenţia de fuziune PNL-PDL, dar când trasezi graniţe faţă de alte partide faci paşi greşiţi. Trebuie mult tact şi viziune”, a apreciat Ungureanu.

El a adăugat că au apărut „declaraţii ciudate şi stranii” din zona PNL – PDL şi că aşteaptă unele explicaţii.

„Iohannis spunea recent, erijându-se în şef informal PNL-PDL că fuziunea cu alte partide mai mici s-ar putea face după prezidenţiale. Nu ştiu dacă a avut mandat PNL. Îl rog să tratăm cu calm toate sensibilităţile din zona de dreapta. Există tentatţia celui care vine de la primăria Sibiu să creadă că lume cade la picioare imediat. Nu e chiar aşa”, afirmat Ungureanu.

El a adăugat că este riscant să porneşti la o fuziune creând ziduri faţă de celelalte partide.

Mihai Răzvan Ungureanu a anunţat că, la sfârşitul acestei săptămâni, Colegiul Director al Forţei Civice se va întruni la Predeal, unde vor fi discutate opţiunile de viitor ale partidului.

„Luăm în calcul toate opţiunile”, a spus Ungureanu.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Forţa Civică Sibiu, vicepreşedintele formaţiunii Diana Pavelescu a avansat ideea unui tandem între Mihai Răzvan Ungureanu şi Klaus Iohannis, în care liderul PNL să fie viitor prim-ministru, iar Ungureanu candidat la prezidenţiale.

10 comentarii

salut 05-06-2014 - 15:38

Si ii alege pulea. Mai incercati flacai, mai incercati !

UnUL 05-06-2014 - 15:55

Nu, pulea votează cu PSD și Tonta.

mircea 05-06-2014 - 15:50

pai fara vaselina nu merga,ca doare

digital 05-06-2014 - 16:04

să vezi ce i-o-nfige kioru, fără grease!

urbos 05-06-2014 - 16:04

Securistu usturoiat cu securistu imputit. Tandem perfect.

UnUL 05-06-2014 - 16:06

Securist e tac’tu, C u r Bubos. Și dacă îți miroase tot timpul a usturoi, probabil că mirosul vine de la tine.

mircea 05-06-2014 - 17:38

MRU si JOIANUS(JOIANA)KALUS +uN+uNUL la grajd sunt in mediul lor

UnUL 06-06-2014 - 08:19

…mugi boul mircea și mai rumegă o gură de fân.

Tache 06-06-2014 - 04:02

Mihai Răzvan Ungureanu, premierul crevete

Credeai că ai aflat despre Mihai Răzvan Ungureanu toate lucrurile revoltătoare pe care le-a făcut? se întreabă Antena3.ro. Nici vorbă! Mihai Gîdea face noi dezvăluiri despre cheltuielile halucinante, dar şi răspunsul întrebărilor: cine a afirmat că România este un nou land federal sau cine a semnat cedarea fabuloasei averi a fundaţiei Gojdu?

În timp ce fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu propunea strângerea curelei din cauza crizei economice, acesta comanda mâncare de 1000 de euro într-o singura zi.

cotidianul.ro/dezvaluiri-revoltatoare-despre-mihai-razvan-ungureanu-195093/

UnUL 06-06-2014 - 08:18

MIHAI GÂDEA MINTE ȘI RĂSTĂLMĂCEȘTE ÎN STILUL SĂU CARACTERISTIC. ASTA ȘTIE, ASTA FACE, PENTRU ASTA E PLĂTIT.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult