Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cum a ajuns Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei

Cum a ajuns Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei

scris de A.P.
201 Afisari

Biroul Politic Național (BPN) al PNL a validat în unanimitate candidatura lui Marian Munteanu pentru funcția de primar general al Capitalei, a declarat, marți, copreședintele liberalilor Alina Gorghiu.

marian munteanu„A fost un vot unanim în favoarea candidaturii domnului Marian Munteanu, de la domnul președinte Mircea Ionescu-Quintus până la ultimul membru al acestui Birou Politic Național. Am avut susțineri de făcut, argumente, sugestii, propuneri. Toate lucrurile acestea se vor cristaliza într-o strategie pe București în foarte scurt timp. Deja echipa pe București va fi de mâine la strâns de semnături pe străzile Bucureștiului”, a declarat Alina Gorghiu la finalul ședinței BPN.

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a susținut, la rândul său, că Munteanu este „un bucureștean get-beget, nu are să dea explicații despre acțiuni de atac în instanță ale unor PUZ-uri și retrageri ale unor acțiuni intempestive, nu are niciun fel de vulnerabilitate din acest punct de vedere și are credibilitate pentru cetățeni”.

În completare, copreședintele liberalilor Vasile Blaga a menționat că în cadrul BPN au fost validate și alte două candidaturi.

„Datorită situației de la Ploiești, l-am validat pe domnul Adrian Dobre ca și candidat al nostru pentru Primăria Ploiești și pe domnul Dolha (Stelian — n.r.) la Bistrița”, a precizat Blaga.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS