Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cum bea Năstase whisky cu Băsescu

Cum bea Năstase whisky cu Băsescu

scris de D.P.
10 afisari

Adrian Năstase povesteşte, într-un interviu acordat ziarului Ring, cum, atunci când era vecin cu Traian Băsescu, a băut, împreună cu actualul preşedinte, „nenumărate sticle de whisky”.

foto: Ring

„Mie nu-mi place să comentez pe chestiuni personale. Pot să vă spun că şi eu am băut cu Traian Băsescu nenumărate sticle de whisky pe vremea când eram vecini. Nu ştiu dacă mai bea, dacă nu mai bea, cât bea, sunt problemele lui. Acum, esenţial este dacă un anumit regim de viaţă afectează deciziile pe care le ia sau poate să-i afecteze sănătatea, înţeleg că nu… Deci este un subiect pe care nu-l comentez. (…) Eu sper să fie sănătos deşi, repet, nu-mi este foarte simpatic. Eu cred că este într-un fel o chestiune care ţine de firea noastră şi de abordarea noastră firească atunci când ne raportăm la ceilalţi, să le dorim să fie sănătoşi”, spune fostul premier.

“Într-o telegramă Wikileaks din 2007, clasificată “Confidenţial”, oficialii Ambasadei SUA relatează o întâlnire cu Bogdan Chirieac, pe atunci redactor-şef al cotidianului Gândul. “Chirieac a susţinut că problemele cu băutura ale preşedintelui s-au înrăutăţit”, scriu oficialii americani în telegramă.

„Poţi să îţi imaginezi că Băsescu s-a lăudat europenilor că poza lui este în fiecare casă de la ţară, aşa cum spunea şi Ceauşescu!” Chirieac a susţinut că problemele cu băutura ale lui Băsescu s-au înrăutăţit, iar consilierii săi se atacă reciproc”. Ulterior, jurnalistul Bogdan Chirieac a spus că nu l-a văzut niciodată pe şeful statului bând alcool.

1 comentariu

pfurtz 27-07-2011 - 14:59

Chiriac si Nastase…hahahhahace sunt astia doi? Mint si noaptea. Sa incercam sa fim corecti. Marinarii beau si sunt betivi…Dar Nastase nu renunta la imunitate insa vrea sa fie judecat??? Hai sa fim corecti. Vom reusi?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult