Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cum destabilizează Udrea partidul lui Dan Diaconescu

Cum destabilizează Udrea partidul lui Dan Diaconescu

scris de D.S.S.
1 afisari

Elena Udrea continuă campania de racolare în PMP a membrilor partidului condus de Dan Diaconescu, PP-DD, proaspăt aliat cu PSD și Victor Ponta.

Elena Udrea îl enervează pe Diaconescu.

Conducerea PPDD pare decisa, însă, sa ia masuri radicale impotriva celor care nu urmeaza linia partidului, in conditiile recente ale semnarii protocolului de colaborare cu PSD.

Astfel, dupa ce i-a fost retras sprijinul politic alesului local PPDD Sotanga, Sorin Arsene, care si-a pierdut si mandatul de consilier, acuzat de colaborare cu PMP, in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, BPJ al PPDD Dambovita, prezidat de catre Cosmin Bozieru, a decis, in sedinta de miercuri seara, retragerea sprijinului politic (si) a consilierului local PPDD Vulcana Pandele, Adrian Barbu, zis “Balena”, caruia i s-a reprosat colaborarea cu alte forte politice, mai putin PSD. De asemenea, lista consilierilor locali ce urmeaza a fi dati afara din PPDD va continua si cu Gheorghita Neagu, de la Crangurile.

Pe de alta parte, Casa de Cultura a Sindicatelor va gazdui, pe data de 9 august, o reuniune a tuturor alesilor locali damboviteni ai PPDD, in cadrul careia va fi facut cunoscut continutul acordului de colaborare cu PSD si sansele de finalizare ale proiectelor locale initiate, cu sprijinul PSD.

In acelasi context, al reasezarii fortelor politice, joi este programata o sedinta a Consiliului Local Orasenesc Pucioasa, noua alianta PNL-PDL, urmand sa forteze inlocuirea viceprimarului PSD cu Tibi Popa (PDL), in conditiile in care PNL are 4 consilieri, PDL-5, PSD-5 si PPDD-2!

1 comentariu

digital 31-07-2014 - 18:17

a luat-o pă camelutza-șhlăpăreasa!?
PMP=partidul muistelor prezidențiale!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult