Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cum l-a gratulat Băsecu pe Ponta: Dottore !!

Cum l-a gratulat Băsecu pe Ponta: Dottore !!

scris de D.S.S.
8 afisari

Preşedintele Traian Băsescu l-a criticat pe premierul Victor Ponta că nu l-a anunţat, măcar telefonic, înainte de şedinţa de Guvern, despre mutarea ICR de sub coordonarea şefului statului, afirmând că aceasta denotă o lipsă de respect, şi adăugând: „Când eşti doctor în drept, eşti tare. Dottore!”

Băsescu a argumentat că după 1990 a fost o tradiţie a coordonării de către preşedinte a Institutului Cultural Român. Potrivit lui Băsescu, nu este normală atitudinea premierului Victor Ponta, şeful statului ironizând titlul de doctor în drept deţinut de acesta. „ Iar pe de altă parte vii şi spui că eu vreau să am o bună relaţie cu preşedintele şi mai ales o relaţie de respect. Când eşti doctor în drept, eşti tare. Dottore!” , a spus Băsescu în finalul conferinţei de presă de la Palatul Cotroceni, apoi a început să râdă.

4 comentarii

ein deutscher 14-06-2012 - 00:06

Necioplit, nesimtit, mocofan, mitocan si neam prost! Asta esti, ba Traiane!

ciufulici 14-06-2012 - 01:27

Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, are nu numai dreptate, dar si stie sa le zica!

Stefan Pop 14-06-2012 - 08:16

Premierul Victor Ponta stie foarte bine ca nu are sprijin serios in electorat. Nici macar in propriul electorat caci traim in alte vremuri si nu putem face comparatie cu anii ’90. Alegerile din toamna vor demonstra acest lucru caci sunt slabe sperante ca ele sa mai poata fi masluite. Daca totusi va reusi sa intre in Parlament o va face numai in alianta cu alte forte politice. Dar nu atat patrunderea in Parlament este problema actuala a PSD ci, mai ales, mentinerea aliantelor post-electorale. Iar acest lucru nu va fi posibil.
Ne asteapta o „vara fierbinte”, cu multe scandaluri si „capete sparte”!. Nu este deloc exclus ca actualii sustinatori sa-l paraseasca pe „Il Dottore” atunci cand interesele lor vor cere o asemenea miscare.
Pe bancile din Cismigiu dl. Ponta va gasi un locusor la umbra, cu verdeata. Umbra si verdeata se gasesc din abundenta si pe aleile din Cimitirul Partidelor foste Parlamentare. Acolo se odihnesc toti fostii politicieni cu oarecare staif. Compania este cat se poate de selecta!

Mishu 14-06-2012 - 08:57

Lasa ca dracul nu este chiar atit de negru. Premierul va ignora provocarile (si polemicile) lui Basescu si vei vedea ca totul va fi bine. Fii linistit.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult