Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cum l-a jignit Crin Antonescu pe Dan Grigore

Cum l-a jignit Crin Antonescu pe Dan Grigore

scris de A.B.
510 Afisari

Dacă nu va primi scuze, până la şedinţa viitoare, de la liderul PNL, Crin Antonescu, Dan Grigore, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a susţinut, marţi, că va demisiona din CNA.

Cum l-a jignit Crin Antonescu pe Dan Grigore

Dan Grigore a afirmat că preşedintele PNL, invitat într-o emisiune la Antena 3, l-ar fi acuzat că nu are onoare. ‘Domnul Antonescu nu este un simplu politician, ci este preşedintele unui mare partid din Opoziţie şi copreşedintele unei coaliţii a Opoziţiei – USL. Dacă întreg aliotmanul Opoziţiei se împiedică de Dan Grigore, îi propun un târg avantajos: dacă până la şedinţa următoare nu ‘proliferează’ scuzele de rigoare sau ceva echivalent, eu, joi, la şedinţa următoare, îmi voi da demisia din CNA‘, a afirmat Dan Grigore.

7 comentarii

digital 06-03-2012 - 12:58

hai să te vedem,măi Dane,de ce ești tu în stare!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 06-03-2012 - 14:35

Intreg CNA-ul trebuie dizolvat, desfiintat. Acest CNA este un comitet care are ca subiect monitorizarea producatorilor de emisiuni tv, dar acest comitet este alcatuit din persoane care nu au nici o secunda de pregatire in domeniul audio-vizual, ei fiind numiti pe criterii politice. Aceste persoane sint amestecate in cazuri grave de coruptie, ei fiind corupti pina in masele de toti reprezentantii media. Dan Diaconescu apromis si a pus printre punctele din programul sau desfiintarea acestui non-sens comitet. CNA-ul ar trebui sa aibe ca obiect de activitate numai modul de functionare al companiilor de cablu care preiau semnalele de la posturile tv.

milosul 06-03-2012 - 15:39

PP-DD + PDL + UNPR +UDMR + PNG +PNTCD + PER + ZIUA VECHE = ACEEASI MIZERIE

urbos 06-03-2012 - 14:59

Dan Grigore este un excrement uman. Asemenea monstri n-ar trebui sa existe, dar din pacate, sint multi ca el. Canalie profitoare, un ticalos care mananc banul public(apropo, de frecatorii astia de menta nu se ocupa scarba de la Cotroceni si labarii lui, latrau in schimb la taranii de sub zapezi)

CNA nu trebuie sa existe intr-o tara libera. CNA trebuie desfiintat.

urbos 06-03-2012 - 15:01

Deci animalul nu poate fi jignit si nu are ce scuze sa pretinda.

Sorin 06-03-2012 - 18:42

Narcis ,se comporta la fel ca sustinatorii sai xenofobi,rasisti ,antisemiti pe acest forum.!

Ameninta ziaristi ,romanii din afara tarii sa-i prezinte chitante ,dubla impozitare pt acestia probabil, lt .Gheorghe incitat ..,e in curs si-o mineriada ….

A incecat”omul asta de stat ” si intoxicarea anbasadorilor starini, sustinind ca in Ro e dictatura fascism…a ramas de …papagal…si-a insusit ideologia probabil a brandului USL ..presedintele acestui partid domnu Ion iliescu.

Batjocorirea natiunii romane continua ,umilirea tuturor acelora ce poseda un pasaport romanesc acolo ori unde s-ar afla……pt ambitiile personale ale acestui…..

Daca credeti ca merita ….va urez „succes „pa linie tovarasi ..!

Dictatura se apropie de Romania daca acest personaj ajunge presedinte.

vic 07-03-2012 - 17:11

carici antonescu e’ sefu cna. ,sau cna. in cariciu lui antonescu ,si felix le o da la toti ,se poate vedea in gura presei ,sa mi ramina in ei

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS