Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cum se scufunda ARD! Topul celor 15 greseli

Cum se scufunda ARD! Topul celor 15 greseli

scris de M.A.
2 afisari

Din greseala in greseala, spre infrangerea finala! Campania electorala actuala pare sa fie cea mai slaba din ultimii ani, daca analizam prestatia unora dintre candidati. In special a celor care candideaza din partea Aliantei Romania Dreapta (ARD)!

Cum se scufunda ARD! Topul celor 15 greseli

Cum se scufunda ARD! Topul celor 15 greseli (foto: puterea.ro)

Ceea ce genereaza senzatia ca PDLARD a disparut parca din peisaj, de parca ar face campanie doar ca sa bifeze evenimentul. Econtext va prezinta topul marilor erori pe care ARD le-a facut si le face in aceasta campanie, ceea ce le va micsora cu mult scorul final. Si am realizat un top cu 15 astfel de erori!

Erori

Desi au fost criticati pentru multitudinea de erori pe care le-au facut in ultimele campanii, democrat-liberalii par sa nu se fi invatat prea mult minte. Actuala campanie a ARD este extrem de stearsa, abunda de lacune, de parca PDL si-a luat deja gandul de la aceste alegeri, de parca rezultatul final n-ar conta aproape deloc.

Iar acest lucru este dovedit prin lipsa unei strategii nationale privind alegerile, in sensul ca nu este promovat un grup comun de mesaje (dincolo de lozinca nationala). De asemenea, clipurile multor candidati ARD sunt foarte slabe, fara impact puternic asupra publicului.

Candidati stersi

In plus, o alta eroare ii vizeaza pe candidatii alesi. Astfel, multi candidati au o figura stearsa, fara vlaga, fapt semnalabil atat in Bucuresti, cat si in multe alte colegii din provincie.

O alta greseala vine din faptul ca nu exploateaza guvernarea slaba a rivalilor, din aceste ultime luni.

Dar IATA topul celor 15 GRESELI care vor duce la pierderea „detasata” a alegerilor de catre ARD:


4 comentarii

urbos 27-11-2012 - 16:37

Pur si simplu stiu ca n-au nici o sansa. Ce dracu sa mai faca scarbele astea? Orice ar face, tot prost.

Pkly 28-11-2012 - 09:00

Mai trebuiau sa alature la ARD cuvantu’ IAD…fugeau toate babutele de la tara !

Ponta e de vina 28-11-2012 - 10:03

Pai cu ce sa se laude in campanie, cu cat au furat, cu cat le-au taiat din salarii oamenilor, cu cat s-au redus pensiile, sau cu cat de smecheri sunt ei, cum au devalizat ei Posta, TVR, Oltchim, Hidroelecrica, CFR, sau cu cat s-au imbogatit gratie ANAF si ANRMAP. Totusi ei se pot lauda cu arganta lor, cu marlania gen Basescu, cu modul de a-i sfida pe romani, gen BOC si Udrea. Au tocit pana la epuizare placa „ca Ponta e de vina”, pentru blocarea fondurilor europene, pentru taierea salariilor, pentru devalizarea Oltchim etc.

BULA 28-11-2012 - 10:54

Lasa lozincaraia, ca furturi si distrugeri la fel de mari s-au facut si cand era PSD la putere. Sunteti toti din FSN, niste tradatori.
Nici un partid nu va fi votat cu incredere de romani, daca nu are in program revenirea Romaniei la statutul de tara independenta, fara slugareala la vestici sau la altii, cu economie puternica (industrie la greu), cu armata dotata corect.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult