Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cum va rămâne Laszlo Tokes fără Steaua României

Cum va rămâne Laszlo Tokes fără Steaua României

scris de A.H.
4 afisari

Traian Băsescu a declarat marţi că în cazul în care Consiliul de onoare al Ordinului Steaua României cere ridicarea decoraţiei acordate europarlamentarului Laszlo Tokes, atunci va emite decretul.

„Dacă acest Consiliu de onoare (al Ordinului Steaua României -n.r.) solicită preşedintelui ridicarea Ordinului, preşedintele emite decretul. Dacă acest Consiliu de onoare ajunge la concluzia că nu trebuie ridicat ordinul, nu se poate ridica înalta decoraţie”, a spus Băsescu, într-o declaraţie la Palatul Cotroceni, despre solicitările de ridicare a distincţiei Steaua României în cazul Tokes.

Cancelaria Ordinelor din cadrul Administraţiei Prezidenţiale invită membrii Ordinului Naţional „Steaua României” la Adunarea Generală pentru alegerea Consiliului de Onoare, reuniunea urmând să aibă loc pe 19 septembrie, de la ora 16,00, la Palatul Cotroceni.

Consiliul de Onoare ar putea discuta retragerea distincţiei acordate europarlamentarului Laszlo Tokes.

7 comentarii

BULA 04-09-2013 - 05:54

Ar trebui sa i se dea lui Basescu ordinul „Tinicheaua Romaniei”, pentru merite deosebite in materie de tradare si sabotaj. Sa i-o fixeze cu cuie.

pathfinder 04-09-2013 - 13:58

Vorbe lipsite de continut bulisor.

UnUL 04-09-2013 - 14:51

Bulisor, mi se pare mie sau devii tot mai tont pe zi ce trece?

BULA 04-09-2013 - 15:30

Flota, datoria la FMI si acordurile de demolare a infrastructurii (mii de kilometri de cale ferata, spitale, etc), etc.

pathfinder 04-09-2013 - 15:38

🙂
Irecuperabil etc), etc. etc), etc. etc), etc.

UnUL 04-09-2013 - 17:10

Flota e treaba lui Văcăroiu ia „demolarea infrastructurii ” (în măsura în care se poate vorbi de așa ceva) s-a petrecut sub guvernările PSD.

QED 04-09-2013 - 16:21

Aadar numai DACA consiliul solicita …….. Clar,clar foarte clar nimeni nu va solicita nimic si acest agent antiroman va ramane cu tinicheaua pe piept in continuare.In fond el aduce prejudicii Romaniei si este si platit pentru acest lucru asa incat poate ramane si cu tinicheaua doar nu are cineva curajul sa faca un gest firesc prin care sa-l deposedeze si de ordin si de cetatenia de Roman.Mai exista in Romania oameni care pot face si lucruri firesti?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult