Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Cum va vota UNPR în Parlament în cazul Codului fiscal

Cum va vota UNPR în Parlament în cazul Codului fiscal

scris de A.P.
11 afisari

Gabriel Oprea a declarat marți că formațiunea pe care o conduce va vota Codul fiscal alături de coaliția de guvernare din care face parte.

gabriel oprea unpr„Suntem convinși că discuția tehnică de joi pe tema Codului fiscal va debloca dialogul și se va găsi o soluție tehnică împreună cu toate partidele. Aceste discuții vor avea un rezultat, apoi se va lua o decizie politică. UNPR va vota în Parlament ca întotdeauna cu coaliția de guvernare din care face parte. La discuția de joi reprezentanții UNPR vor participa fără niciun mandat”, a spus Gabriel Oprea într-o conferință de presă.

El a adăugat că „dincolo de orice interes politic, aceste discuții vor debloca dialogul și se vor încheia cu un acord politic între toate partidele”.

Reprezentanții partidelor parlamentare vor avea joi, la Palatul Parlamentului, o întâlnire tehnică pe tema Codului fiscal, retrimis spre reexaminare în Parlament de președintele Klaus Iohannis.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS