Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Curba de sacrificiu pentru bugetari

Curba de sacrificiu pentru bugetari

scris de Ziua Veche
1 afisari

  Sefii institutiilor publice pot face trec la reduceri de salarii si personal de saptamana viitoare, conform unei ordonante de urgenta adoptate miercuri de Guvern. Actul normativ, care intra in vigoare pe 1 februarie, da posibilitatea sefilor de institutii publice sa renegocieze drepturile salariale ale angajatilor sau sa reduca numarul de posturi. Conform prevederilor Ordonantei, se renunta la contractele colective de munca si la salariile de merit.

0 comentariu

Erasmus 23-02-2010 - 11:32

In ciuda promisiunilor mincinoase din campania pentru turul II, ca vor sustine respectarea rezultatelor referendumului, PSD si PNL isi arata din nou neseriozitatea si inconsecventa. Din fericire, au pierdut alegerile, asadar modificarea Constitutiei nu poate fi integral ingropata de ei, asa cum s-ar fi intamplat daca Geoana ar fi iesit Presedinte!
Probabil vor sa le propuna PDL-istilor un targ, prin care sa se restranga puterile Presedintelui, de exemplu, ceea ce le-ar putea favoriza reintoarcerea la putere mai devreme de 2015…

Nicusor 23-02-2010 - 13:59

Grupul „Hienelor-PSD&PNL”se afla in mana ferma a celor doi psihopatzi;Geoana-Antonesscu!Cu idei putine dar…fixe,vor face tot ceece este posibil pentru a destrama bruma de democratie parlamentara.
Sistemul uni-cameral,o idee,nu numai buna ci si necesara,a fost ingropata imediat de catre cele doua bande de maidanezi politici!
Romania nu are nici o sansa in aceasta obtiune vitala!
COLIVA-este pe foc!!
…Mai lipseste un ALELUIA,dar aceasta binecuvantare o va da Biserica(anti-)Romana,prin obscurantismul desantat pe care-l propaga in numele…Bisericii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult