Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dă-i un e-mail lui Boc. Vezi adresa

Dă-i un e-mail lui Boc. Vezi adresa

scris de Matei Iliescu
2 afisari

Premierul Boc a declarat că nu este îngrijorat că tableta iPad îi poate crea probleme de securitate, susţinând că nu foloseşte decât date publice care nu prezintă pericol pentru siguranţa naţională, şi şi-a prezentat adresa de e-mail, arătând că este folosită doar pentru comunicări în interes public.

Da-i un e-mail lui Emil Boc

Da-i un e-mail lui Emil Boc

Într-o conferinţă de presă susţinută, miercuri, la Palatul Victoria, şeful Guvernului a fost întrebat de jurnalişti dacă a aflat de discuţiile din Statele Unite privind securitatea tabletelor PC şi dacă este îngrijorat de această situaţie. Premierul a răspuns însă că nu are motive de îngrijorare, deoarece datele pe care le utilizează sunt publice.

„Datele mele pe care le am pe tabletă sunt date publice, aşa că nu prezintă pericol pentru siguranţa naţională. Din acest punct de vedere, pot să utilizez fără niciun fel de problemă tableta, iar căsuţa poştală este o căsuţă utilizată pentru a comunica în interes public „, a spus Boc, citat de Mediafax.

Întrebat de presă care este adresa sa de e-mail, Boc a răspuns: emilboc09@yahoo.com.

„Sigur că toate aceste instrumente de comunicare sunt utilizate doar în interes public „, a adăugat Boc.

Surse apropiate premierului au declarat, la sfârşitul anului trecut, pentru Mediafax, că premierul Emil Boc şi-a achiziţionat o tabletă iPad, pe care o foloseşte pentru a se documenta atât la biroul de la Palatul Victoria, cât şi pentru a pregăti răspunsurile la conferinţele de presă sau la discursurile din Parlament. El şi-a achiziţionat echipamentul după ce, aflat în Statele Unite, a vizitat un magazin Apple.

Apple, Google şi alte patru companii trebuie să răspundă la mai multe întrebări din partea unor congressmani americani, care vor să afle dacă produsele lor încalcă dreptul la viaţă privată  al utilizatorilor prin urmărirea, stocarea şi transmiterea de date referitoare la locaţia acestora, transmite Bloomberg.

1 comentariu

A. Ciușcă 28-04-2011 - 19:37

Adresa de email a dl. Emil Boc, emilboc09(@)yahoo.com, a fost aleasă neinspirat și total greșit, mai precis partea cu 09, care n-are nici în clin nici în mînecă cu realitatea. Corect ar fi fost să-și
aleagă emilboctot9(@)yahoo.com sau emilboc0vouasitot9(@)yahoo.com.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult