Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Barna: „Am sperat până în ultimul moment”

Dan Barna: „Am sperat până în ultimul moment”

scris de Misu Andrei
84 Afisari

Dan Barna, candidatul USR-PLUS, și-a recunoscut înfrângerea din primul tur al alegerilor prezidențiale, la puțin timp după miezul nopții, după ce imediat după publicarea exit-poll-ulurilor se arăta optimist. „Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reușit să intrăm în turul 2”, a scris el pe pagina de Facebook.

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și în Alianța USR PLUS la aceste alegeri. Le mulțumesc în mod special celor din Diaspora pentru prezența istorică de astăzi. Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reușit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi”, a scris Dan Barna, pe pagina de Facebook.

El a adăugat că „dincolo de voturi, această campanie a însemnat sute de mii de români cu care am vorbit, lucrurile pe care le-am învățat de la ei, miile de kilometri pe care i-am străbătut prin toată țara”.

„Sunt alături de colegii mei, care au muncit enorm în această campanie și le transmit că sunt mândru de ceea ce am reușit să facem. Vom continua să luptăm cu toată energia noastră pentru o Românie care se modernizează și se curăță de corupție”, a subliniat el.

„Alianța USR PLUS va continua. Rămânem acea forță politică în care oamenii își pun speranțele pentru schimbarea adevărată a României. Continuăm împreună și nu ne vom da bătuți”, a precizat Dan Barna.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS