Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Barna: Dacă PNL are propriul candidat, ne batem joc de Capitală

Dan Barna: Dacă PNL are propriul candidat, ne batem joc de Capitală

scris de Misu Andrei
111 afisari

Președintele USR, Dan Barna, a declarat, joi seara, că dacă liberalii vor avea propriul candidat la alegerile locale pentru Primăria Capitalei, atunci „ne batem joc”, afirmând că este nevoie de un reprezentant puternic al partidelor de dreapta care să o învingă pe Gabriela Firea.

„E nevoie de un candidat puternic să o învingă pe Gabriela Firea. Dacă PNL are propriul candidat, ne batem joc de Capitală”, a declarat Dan Barna, la Realitatea Plus, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat, luni, întrebat dacă liberalii ar putea susține un candidat din partea USR-PLUS pentru Primăria București, că liberalii își doresc un candidat propriu și că nu au existat încă discuții cu alte partide pe tema alegerilor pentru Primăria București.

„Nu am avut o discuție în acest sens. Așa cum s-a exprimat deja președintele organizației PNL București, doamna Violeta Alexandru, noi la nivelul orașului București ne dorim un candidat propriu al Partidului Național Liberal”, a spus Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului, chestionat despre o eventuală susținere a unui candidat din partea USR-PLUS pentru Primăria Capitalei.

1 comentariu

Contra 19-01-2020 - 14:48

Dar tu cine sti si ce ai facut?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult