Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Barna: „E clar că avem majoritate toxică în Parlament”

Dan Barna: „E clar că avem majoritate toxică în Parlament”

scris de Misu Andrei
79 afisari

Uniunea Salvaţi România a apreciat, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată de către Parlament, că alegerea primarilor în două tururi a fost sacrificată pentru declanşarea alegerilor anticipate. Președintele USR, Dan Barna, a subliniat că „e clar că avem majoritate toxică în Parlament”, iar căderea Guvernului Orban „confirmă acest lucru”.


„Sperăm că vom avea alegeri anticipate. Cerem președintelui Iohannis și PNL să vină cu un calendar foarte clar pentru anticipate. Poziția USR e una consecventă cu mesajele transmise până în prezent: aceea că nu vom vota niciun guvern astfel încât să putem ajunge la anticipate. Ar fi existat o altă posibilitate pentru a avea primari în 2 tururi? Poate. Dacă această angajare de răspundere sau OUG s-ar fi întâmplat cum am solicitat la finalul anului trecut. Nu s-a întâmplat. E clar că avem majoritate toxică în Parlament. Căderea Guvernului de astăzi confirmă lucrul acesta”, a declarat Dan Barna după votarea moțiunii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult