Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Barna: Nu o să-l opriți pe Nicușor

Dan Barna: Nu o să-l opriți pe Nicușor

scris de Misu Andrei
68 afisari

Președintele USR, Dan Barna, a comentat recentul scandal de la conferința care a avut loc în Prelungirea Ghencea din București, când candidatul la Primărie Nicușor Dan a fost bruiat de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. „Nu o să îl opriți pe Nicușor. Nu o să îi opriți pe bucureșteni”, a spus Barna.

Nicușor Dan, candidat la Primărie susținut de PNL și USR, nu a fost lăsat să vorbească de viceprimarul Bădulescu, în timp ce susținea o conferință de presă în zona Prelungirea Ghencea din București, în care era prezentat bilanțul de mandat al actualului primar, Gabriela Firea.

Aurelian Bădulescu a sosit la fața locului cu un dulap. Nicușor Dan a luat dulapul și l-a trântit într-un tufiș.

„Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineața asta brutal într-o conferință de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violența și stupiditatea lui. A încercat să îl oprească, dar nu a reușit”, a spus Dan Barna, într-o postare publicată pe Facebook.

2 comentarii

Taxe MICI 05-06-2020 - 12:22

– Ne-am multumi cu ORICINE exclus firea, o individa ce creeza repulsie prin tot ce e si actiunile sale – obraznicie si lacomomie maladiva tipice membru psd

SabinA 07-06-2020 - 14:33

politicianul Nicusor Dan este groaznic. Se vad anii de dresaj – daca ”nu a reusit sa se adapteze culturii franceze” iar acum numerele sale de CIRC (politic) strang aplauze la Berlin, Bonn, Hamburg….cam asta e N.D.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult