Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Barna: Președintele Iohannis ne-a cerut să susținem Ministerul Sănătății și pe Vlad Voiculescu

Dan Barna: Președintele Iohannis ne-a cerut să susținem Ministerul Sănătății și pe Vlad Voiculescu

scris de Misu Andrei
80 Afisari

Vicepremierul Dan Barna a respins joi că ar exista anumite neînțelegeri între ministrul Sănătății și premierul României, după ce Florin Cîțu i-a cerut lui Vlad Voiculescu să prezinte un raport privind măsurile luate de la începutul anului pentru pregătirea sistemului de sănătate pentru valul al treilea al pandemiei și să comunice săptămânal aceste informații. Dan Barna afirmă că solicitarea premierului reprezintă o activitate normală și că existența unui scandal în Guvern este o exagerare de presă pe care Coaliția o privește „cu umor”. De asemenea, liderul USR PLUS susține că președintele Klaus Iohannis le-a cerut să îl sprijine pe Vlad Voiculescu.

Potrivit acestuia, solicitarea premierului Cîțu a fost făcută „într-un context mai larg”, astfel încât toate activitățile ce țin de campania de vaccinare să fie cunoscute și să ajungă la cetățeni.

„Am agreat propunerea ca și la Ministerul Sănătății să fie o conferință de presă săptămânală, tocmai pentru a fi cât mai accesibile activitățile ministerului în ceea ce privește pandemia. Este o activitate normală”, susține vicepremierul.

Totodată, Dan Barna susține că existența unor astfel de conferințe săptămânale va ajuta la evitarea „confuziilor de percepție care au fost speculate în număr foarte mare”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult