Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Barna: PSD și aliații să nu transforme o situație proastă într-o catastrofă sanitară

Dan Barna: PSD și aliații să nu transforme o situație proastă într-o catastrofă sanitară

scris de Misu Andrei
129 afisari

Dan Barna, președintele USR, le cere PSD și aliaților din Parlament să voteze Legea carantinei și „să nu transforme o situație proastă într-o catastrofă sanitară” de dragul alegerilor care vin.

Liderul USR spune, luni, că „PSD e iresponsabil”, deoarece „Partidul domnului Ciolacu a decis să blocheze adoptarea proiectului de lege care ar permite carantinarea și izolarea individuală a bolnavilor și suspecților de infectare cu Covid-19”.

„Da, este adevărat că proiectul e imperfect și a venit cu întârziere de la Guvern, o nouă bâlbă dintr-un lung șir care poate fi imputat actualului Executiv. Dar PSD și aliații săi trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să nu transforme o situație proastă într-o catastrofă sanitară doar pentru că vin două rânduri de alegeri și pentru că își fac calcule cinice pe spatele românilor. De asta există Parlament – pentru a legifera responsabil”, adaugă Dan Barna.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult