Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Barna, supărat. Decizia unui guvern monocolor a fost deja luată de PNL

Dan Barna, supărat. Decizia unui guvern monocolor a fost deja luată de PNL

scris de Misu Andrei
87 afisari

Președintele USR, Dan Barna, a scris vineri un mesaj pe Facebook în care critică decizia PNL de a aproba lista Cabinetului Cîțu și a programului de guvernare, înainte de consultările cu USR. „Ne-am fi așteptat ca premierul desemnat să discute mai întâi cu partidele și abia ulterior, în funcție de rezultatul consultărilor, să formeze o coaliție care să dea miniștrii și un program de guvernare”, a scris Barna.

Liderul USR ar fi vrut ca din echipa de miniștri a noului cabinet să nu facă parte cei care „au performat sub așteptări” iar în programul de guvernare să se regăsească „la primul punct” alegerea primarilor în două tururi.

„Consultările care vor avea loc săptămâna viitoare, DUPĂ depunerea listei miniștrilor și a programului de guvernare, nu sunt decât un exercițiu formal. Decizia unui guvern monocolor a fost luată deja de PNL”, a mai scris Dan Barna pe Facebook.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult