Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Cristian Popescu către Clotilde Armand: ”Aveți vreo dovadă când vă referiți la mine”

Dan Cristian Popescu către Clotilde Armand: ”Aveți vreo dovadă când vă referiți la mine”

scris de Misu Andrei
726 Afisari

Deputatul PSD, Dan Cristian Popescu, reacție la postarea primarului Sectorului 1 prin care îl acuză că a avut ”interese” cu privire la o firmă care aparține lui Sebastian Ghiţă, abonată la contracte cu PS1 și PMB.

Primarul userist al Sectorului 1, Clotilde continuă, de peste trei ani, să joace, extrem de prost, rolul unui așa-zis incoruptibil care se luptă, de dimineață până seara, cu tentaculele corupției din sectorul pe care l-a transformat, spun chiar foștii colegi liberali de alianță, într-o veritabilă moșie personală.

Edilul Sectorului 1 a anunțat că a desființat zeci de panouri publicitare amplasate ilegal în zona București-Ploiești/Aerogării, panouri care aparţin firmei Euromedia – în spatele căreia se află Sebastian Ghiţă. Potrivit sursei citate, printre cei care au avut interese legate de această firmă se numără și actualul deputat PSD, Dan Cristian Popescu, a completat Clotilde Armand.

În replică, deputatul Dan Cristian Popescu i-a transmis primarului Sectorului 1 că este foarte bine că aplică legea în sectorul 1, ”chiar și după trei ani”, dar nu înțelege de ce insistă să folosească ”numele meu în campania dumneavoastră electorală?”

“Este foarte bine că aplicați legea în sectorul 1, chiar și după trei ani, dar nu știu de ce insistați (nu este prima oară!) să folosiți numele meu în campania dumneavoastră electorală?

Aveți vreo dovadă când vă referiți la mine sau doar încercați să vă promovați folosind numele unor persoane publice!”, a reacționat deputatul PSD, Dan Cristian Popescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS