Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Cristian Popescu şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar la sectorul 2

Dan Cristian Popescu şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar la sectorul 2

scris de B.C.R
15 afisari

Liberalul Dan Cristian Popescu şi-a depus vineri, la Biroul electoral de circumscripţie, candidatura pentru funcţia de primar al sectorului 2.
dan cristian popescu„Am depus listele complete pentru candidaţii la Consiliul Local şi pentru mine, în calitate de candidat la Primăria sectorului 2. Pentru mine am depus peste 14.000 de semnături, au fost mult mai multe, am scos toate semnăturile care nu erau complete. (…) Am preferat să scoatem tot ce nu este perfect legal”, a declarat Dan Cristian Popescu. El a menţionat că îşi doreşte să transparentizeze activitatea primăriei.

„Vrem să schimbăm faţa acestui sector, să transparentizăm activitatea primăriei, vrem ca orice leu adunat din taxele şi impozitele locale să fie cheltuit pentru lucruri utile şi în mod total transparent. Fiecare cetăţean să poată vedea acest lucru oricând. Vrem să reanalizăm toate dosarele de retrocedare acordate în sectorul 2, în ultimii 16 ani, vrem să audităm modul în care s-au cheltuit banii în sectorul 2, vrem să reanalizăm toate avizele de urbanism, foarte multe discutabile, acordate în sectorul 2, şi vrem să facem acest lucru pentru a recupera terenuri şi bani”, a afirmat Popescu.

Acesta a făcut apel la cetăţenii sectorului 2 să analizeze oferta electorală a tuturor partidelor şi să voteze aşa cum cred de cuviinţă. „Am mare încredere că vom câştiga primăria, am primit foarte multe mesaje de susţinere, vorbesc cu sute de oameni în fiecare zi”, a adăugat Dan Cristian Popescu.

Candidatul PNL la sectorul 2 a venit la Biroul electoral însoţit de mama sa, dar şi de preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, şi de deputatul Cristina Pocora.

Dan Cristian Popescuprimar al sectorului 2 – se va concentra pe probleme precum parcările, anvelopările şi în acelaşi timp protecţia mediului înconjurător, a parcurilor. Se pot face parcări fără să distrugi parcuri, se pot face retrocedări şi legal, se pot face lucrări de infrastructură fără să distrugem mediul înconjurător şi sunt convins că aceste obiective vor fi duse la îndeplinire. Trebuie să salvăm Parcul Circului, Parcul Verdi”, a spus Cătălin Predoiu.

Totodată, el a subliniat importanţa unui program de guvernare locală cu soluţii pentru problemele bucureştenilor.

„Pentru mine, ca preşedinte de filială şi în acelaşi timp membru în conducerea PNL, candidat la Primăria Generală a Capitalei, este foarte important să facem un program de guvernare locală care să includă soluţii pentru problemele concrete ale bucureştenilor. Campania electorală înseamnă multe momente festive, discursuri, dezbateri între candidaţi, dar cred că ceea ce este cel mai important într-o campanie electorală este programul candidaţilor şi noi lucrăm acum să corelăm aceste programe, pentru că nu este suficient să ai un program bun doar la un sector sau doar la Capitală, programele de la primăriile de sector trebuie integrate cu programul primarului general al Capitalei şi de asemenea integrate cu programul de guvernare centrală, naţională”, a adăugat Predoiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult