Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Diaconescu a votat de ziua lui. Vezi câţi ani a împlinit

Dan Diaconescu a votat de ziua lui. Vezi câţi ani a împlinit

scris de C.P.
6 afisari

Candidatul PP-DD în Colegiul 6 Deputaţi, Dan Diaconescu, a declarat, duminică, la ieşirea din secţia de vot, că vrea ca municipiul Târgu-Jiu să devină ”capitala” Olteniei şi că ziua alegerilor este o zi foarte mare pentru România.

Dan Diaconescu a votat de ziua lui. Vezi câţi ani a împlinit (foto:gorjtv.ro)

Dan Diaconescu a votat, de ziua lui, duminică împlinind 45 de ani, la Şcoala Generală ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu, fiind însoţit de candidatul PP-DD pe Colegiul 1 Deputaţi, Teodor Barbu.
‘Noi am dus o luptă plină de fair-play în ultimele 40 de zile, i-am convins pe târgujieni că este important ca ei să schimbe România şi o să vedeţi că astăzi va fi o zi foarte mare pentru România următoare. În sfârşit va veni la putere un Guvern care îi va aduce acasă pe oamenii plecaţi din Târgu-Jiu la muncă în străinătate. Orice vot din Târgu-Jiu este mult mai important decât cele din restul ţării’, a declarat Dan Diaconescu.

2 comentarii

un crestin 10-12-2012 - 07:49

Aici are dreptate Dan Diaconescu ca orice vot din Târgu-Jiu este mult mai important decât cele din restul ţării’.

Numai ca, a avut curajul sa-l infrunte pe premierul bretonat si plagiator in barlogul lui care dupa cum l-am vazut defiland prin sectiile de votare si mangaindu-se pe spinare cu alegatorii cei barnacuti …

Felicitari, Dan Diaconescu pentru curaj si campania eleganta si dreapta ce ai condus-o. Meritai sa castigi numai ca nu-i dupa merit, tre sa fii partid mare, comunist si la putere.

digital 10-12-2012 - 08:35

hai,hai,mai sapă!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult