Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Diaconescu loveste in Basescu via EBA

Dan Diaconescu loveste in Basescu via EBA

scris de Ziua Veche
3 afisari

.„Mogulasul” Dan Diaconescu a afirmat ca fiica sa, Dona in varsta de sase ani, nu ii va calca pe urme actualei fiice de presedinte, fiind exclus sa apara pe podiumuri de moda, asa cum s-a intamplat cu Elena Basescu in urma cu cativa ani.


Patronul OTV spune, intr-un interviu acordat site-ului emulte.ro, ca vrea sa fie un presedinte model si ca fiica sa nu va calca pe podiumurile de moda, ca fiica cea mica a lui Traian Basescu. Imediat ce va intra in rolul de presedinte, Dan Diaconescu este hotarat ca el si fiica sa sa reprezinte un model bun de urmat si sa o invete pe Dona sa se dedice in totalitate nevoilor telespectatorilor OTV, televiziunea pe care o va conduce. „Fiica mea nu va prezenta moda si nu va candida niciodata la o functie in Parlament”, a declarat Diaconescu. Dan Diaconescu a anuntat, dupa ce a fost eliberat din arest, ca va infiinta un partid si va candida la Presedintie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult