Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Voiculescu scotoceşte în gunoiul lui Sebastian Lăzăroiu

Dan Voiculescu scotoceşte în gunoiul lui Sebastian Lăzăroiu

scris de P.C.R.
23 afisari

Sebastian Lăzăroiu povesteşte sub titlul „O întâmplare stranie. Jurnalismul de ghenă” ce i s-a întâmplat, joi dimineaţa, când a aruncat gunoiul la tomberon.

Dan Voiculescu isi pune ziaristii sa caute in gunoaiele apropiatilor lui Basescu„Astăzi de dimineață mi s-a întâmplat ceva ciudat. Mergeam să arunc pungile de gunoi la tomberon. Am ieșit din bloc, am aruncat pungile și am văzut o fată drăguță, cu ochelari, bine îmbrăcată cum s-a repezit la pungile mele să le desfacă, după ce m-am îndepărtat.

Mi s-a făcut milă de ea. M-am întors și i-am întins o hârtie de 10 lei noi. O chema Mihaela sau Adriana, nu mai rețin numele. Mi-a spus că nu poate primi banii. Mi-a mai spus că e ziaristă la Jurnalul Național și că Voiculescu o plătește suficient de bine ca să își facă treaba. Adică să umble în pungile mele de gunoi. I-am atras atenția că pungile de gunoi fac parte din viața mea privată. Mi-a replicat că ghena este un loc public și, odată aruncate acolo, pungile devin și ele publice. Am lăsat-o în plata Domnului” scrie consilierul prezidenţial pe Madame Blogary.

3 comentarii

urbos 04-02-2011 - 17:06

Mda…asta bese mintea tulbure a cretinopatului Lazaroiu, hahaha!
La ordinul Chiorului, evident.
Mai se crede si proprietar pe gunoiul aruncat, retardatul. Hahaha!

stef 04-02-2011 - 19:10

penibil! dar, pe alta parte, il cred pe dl lazaroiu atunci cand spune ca gunoiul face parte din viata sa privata, ca doar se duce in fiecare zi la cotroceni ca sa lucreze pentru basescu :)))

gent 04-02-2011 - 22:27

de acord cu neasumarea juridica a raspunderii comentariilor. dar in ceea ce priveste textele gen „radio Erevan” – daca Mihaela, Adriana lucreaza pentru o publicatie din trustul lui Voiculescu, nu-i asa ca, logic, Voiculescu lucreaza pentru Voiculescu, adica se uita prin diferite gunoaie si diferite pungi si ii putem, deci, atasa si poza gen Sherlock Holmes – se aplica aceeasi regula? pentru ZV nu e deloc o problema ca un consilier prezidential are timp sa se converseze pe FB, citeste comentariile, raspunde la ele, mai scrie pe un blog, mai face o declaratie despre Alba ca Zapada si cei cativa pitici, doar e in fisa postului ca un echidistant consilier, cel putin la fel de echi ca si seful lui, sa se comporte astfel.
si mai e o confuzie aici. de ce crede ZV ca gunoiul domnului Lazaroiu e depus la tomberoane? a fost de fata? stie ceva?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult