Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Dan Voiculescu va depune jurământul de senator

Dan Voiculescu va depune jurământul de senator

scris de A.P.
2 afisari

Dan Voiculescu va depune jurământul în prima sedinţă de plen a Senatului. Estre precizarea făcută de parlamentar pe blogul său, după ce în presă au apărut speculaţii că liderul PC ar fi refuzat să depună jurământul de senator.

Dan VoiculescuMiza acestui refuz a fost ca Voiculescu să evite judecata Înaltei Curţi, într-un dosar în care este acuzat de prejudicierea staului cu peste 60 de milioane de euro.

Dosarul a fost trimis deja la Înalta Curte de Tribunalul Bucureşti. Avocaţii lui Dan Voiculescu au susţinut însă că magistraţii de acolo nu pot încă decide asupra cauzei, pentru că inculpatul nu este parlamentar. În acest moment, Dan Voiculescu nu figurează pe site-ul Senatului, deşi mandatul lui a fost validat în şedinţa din 19 decembrie.

3 comentarii

cutius 11-01-2013 - 16:53

AICI SE VEDE CINE FACE PE SEFUL,FELIX.

Huhu Ciu 12-01-2013 - 01:04

„L-am văzut pe Mircea că se îndreaptă în viteză cu limba scoasă spre curul domnului profesor Voiculescu, dar nu mă aşteptam să-mi taie faţa. El venea din stânga mea, deci în mod normal trebuia să-mi acorde prioritate de dreapta. Am încercat să-l evit în ultimul moment, dar era deja prea târziu, Badea venea cu viteză prea mare”, a rememorat Mihai Gâdea momentul accidentului.

Din fericire, cei doi moderatori Antena 3 au scăpat doar cu răni superficiale, care nu au necesitat internarea lor. “Având limba scoasă, mi-am muşcat-o în momentul impactului, am mai avut şi o vagă durere de cap, dar în rest sunt bine”, a spus Badea. “Oricum, nu e prima dată când mă ciocnesc cap în cap cu cineva încercând să-l pup pe domnul Voiculescu în cur, lucruri de genul ăsta i se pot întâmpla oricui.”

kapa 12-01-2013 - 08:23

tiganu nu a respectat niciodata legea,el le are pe lui,iar apoi cere sa-i spui rrom.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult