Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Daţi un leu pentru PSD! Vor să cumpere sediul din Kiseleff

Daţi un leu pentru PSD! Vor să cumpere sediul din Kiseleff

scris de R. C.P.
3 afisari

Conducerea PSD a început procedurile către RA-APPS pentru achiziţionarea sediului din şoseaua Kiseleff, estimat la aproape un milion de euro, una dintre soluţii putând fi contractarea unui credit.

PSD vrea sa-si cumpere sediul din Kiseleff pe creditSursele citate de Mediafax au arătat că PSD a reuşit să stingă datoriile pe care le-a înregistrat la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, astfel încât au iniţiat la RA-APPPS procedurile pentru cumpărarea clădirii în care se află sediul central al partidului, informează Mediafax.

Valoarea de inventar comunicată de RA-APPS este de aproape 30 miliarde de lei, la care se adaugă TVA, astfel că valoarea de achiziţie a imobilului este de peste 37 miliarde lei, adică în jur de 900.000 euro.

Potrivit surselor citate, una din soluţiile luate din calcul de către conducerea PSD este contractarea unui credit sau a unui leasing de la una din băncile comerciale, social-democraţii fiind acoperiţi, ca solvabilitate, de sumele intrate anual în cont de la bugetul de stat, ca partid parlamentar.

Aceleaşi surse au arătat că PSD plăteşte acum aproape 8.000 de euro lunar chirie la RA-APPS, calculele pentru cumpărarea sediului pornind de la varianta unui credit cu rata lunară în jur de 10.000 euro.

3 comentarii

u s 11-04-2011 - 21:08

Foarte interesant articolul. Ma pis pe el.

Ancutza Hazu 12-04-2011 - 01:53

Eh, vad ca vrei sa-l inobilezi, pe articolul asta.
Asta e propaganda PSD normala si de zi cu zi – ei deturneaza cu miliardele si n-au „saracii” un milion acolo, vai, vai, vai!
la cati voici si adrieni au ei, puteau sa cumpere tot kiselefful

Viorica Ianc 12-04-2011 - 06:44

Mai bine un elefant.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult