Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De ce a demisionat Peter Eckstein-Kovacs din funcţia de consilier prezidenţial ?

De ce a demisionat Peter Eckstein-Kovacs din funcţia de consilier prezidenţial ?

scris de D.S.S.
2 afisari

Peter Eckstein-Kovacs a demisionat din funcţia de consilier prezidenţial. Eckstein-Kovacs ocupa funcţia de consilier prezidenţial pe tema minorităţilor naţionale, din ianuarie 2009.

Peter Eckstein-Kovacs a demisionat din funcţia de consilier prezidenţial

Peter Eckstein-Kovacs a demisionat din funcţia de consilier prezidenţial

Preşedintele mai rămâne fără încă un consilier. Eckstein-Kovacs Peter a demisionat astăzi. Divergenţele dintre Eckstein-Kovacs şi Traian Băsescu pe tema Roşia Montană ar fi dus la o ruptură. Eckstein-Kovacs nu e la prima demisie de onoare însă.

Decizia lui Eckstein-Kovacs apare în contextul în care acesta s-a declarat de-a lungul timpului un adversar declarat al proiectului minier de la Roşia Montană, proiect pentru care preşedintele Traian Băsescu a făcut un lobby intens în ultima vreme.

3 comentarii

BULA 01-09-2011 - 11:53

Ungurii sunt constienti de valoarea imensa a zacamantului de aur si argint de la Rosia Montana si nu vor sa-l lase pe mana evreilor din Canada. Ei spera ca pe viitor Transilvania sa fie a lor, sa faca ce vor cu ea. Sunt sprijiniti si de Budapesta.
Iar romanii din Transilvania sunt niste retardati mintal, ca altfel nu se poate spune despre ei. Sunt molai in ultimul hal si se lasa condusi de unguri, desi ii depasesc numeric cu mult.
Am ajuns sa ne dea ungurii lectii in materie de patriotism.
Despre Basescu nu se poate spune decat ca ar vinde orice, cum a vandut si flota, doar sa faca bani. Nici nu este roman, nu are nimic in comun cu noi.

Ciu Huhu 01-09-2011 - 14:02

De ce a demisionat? Pentru ca ia venit minte la cap!

vic 03-09-2011 - 13:26

simplu: spunem NU exploatarii acum ,si DA (sub influenta centurii’ fotonice ,unii lideri udmr.isti viseaza alipirea ardealului ungariei ) si spera explotarea ‘ auralui sub steagul unguesc ,sa nu fie invers ardealul sa si ia teritoriile unguresti , ..Barba ascunde un obraz urit si patat

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult