Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De ce apără Tăriceanu imnul național, ‘Deșteaptă-te, române!’

De ce apără Tăriceanu imnul național, ‘Deșteaptă-te, române!’

scris de A.H.
2 afisari

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, elogiază pe pagina sa de Facebook imnul național. ‘Deșteaptă-te, române!’ reprezintă un simbol al libertății, al demnității naționale și al independenței poporului român.

Tăriceanu elogiază imnul național.

„Ziua de 29 iulie, Ziua Imnului Național, reprezintă un moment de sărbătoare pentru toți românii. Imnul Național al României ‘Deșteaptă-te, române!’ ne aduce aminte de înaintașii noștri, cei care au contribuit la făurirea statului român modern. Imnul este, înainte de toate, un element al solidarității naționale, un simbol al unității în momente de încercare pentru poporul român, dar și reper istoric pentru acele momente care au adus bucurii pentru toți românii”, a subliniat Tăriceanu.

„Imnul alături de limbă și drapel sunt simboluri naționale pe care avem datoria să le prețuim, să le apărăm, să le cinstim și să le transmitem mai departe generațiilor viitoare pentru că ele ne amintesc de importanța de a rămâne uniți în jurul valorilor naționale. Astăzi, cu ocazia Zilei Imnului Național al României, le urez tuturor românilor ‘La mulți ani!'”, a mai scris președintele Senatului.

3 comentarii

CONGO 29-07-2014 - 16:26

Care „Tăriceanu”???

Da, era pe vremuri unul pe la PSD, imi pare ca facea ca Duicu, dadea telefoane din biroul lui Ponta, dar a fost sters din viata politica ca se dadea liberal

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 16:37

Care “Tăriceanu”???

…Bibi ma’h ! Bibi !

Bibi din …Dahomey !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 18:05

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult