Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De ce crede Klaus Iohannis că va câștiga alegerile prezidențiale

De ce crede Klaus Iohannis că va câștiga alegerile prezidențiale

scris de A.B.
4 afisari

Klaus Iohannis crede că va câștiga alegerile prezidențiale. Posibila sa candidatură va fi anunțată în mod oficial luni, conform deciziei forurilor de conducere ale alianței ACL și ale noului PNL.

De ce crede Klaus Iohannis că va câștiga alegerile prezidențiale.

„Începând de luni vom fi 100% în precampanie, începem acțiunea de strângere de semnături pentru candidatul care va fi desemnat. Suntem convinși, vom reuși în foarte scurt timp să avem tot setul necesar pentru o precampanie și o campanie de succes pentru candidatul nostru”, a precizat președintele PNL, Klaus Iohannis, într-o conferință de presă.

La rândul său, președintele PDL, Vasile Blaga, a anunțat că în data de 31 august va avea loc la Iași uniunea grupurilor parlamentare reunite ale Alianței Creștin Liberale, unde vor fi prezentate prioritățile legislative pentru noua sesiunea parlamentară, iar în zilele de 5 și 6 septembrie la Brașov este programată Liga aleșilor locali a alianței, la care vor veni aproximativ 1.600 de primari și președinți de consilii județene ai alianței.

„Convingerea noastră este că vom avea candidatul care va câștiga alegerile prezidențiale din România și cu această victorie la prezidențiale va începe depesedizarea în țară, în situația în care Ponta guvernează prost, încearcă doar să transforme insuccese majore în victorii”, a precizat Blaga.

Întrebat de ce crede că va câștiga aceste alegeri, Iohannis a spus că se va întâmpla acest lucru pentru că lumea își dorește altceva. „Acum este o guvernare slabă, cu un candidat, probabil, care reprezintă această guvernare slabă, iar ce avem noi este o abordare nouă, proaspătă, dorința de schimbare și două echipe care s-au strâns într-o singură echipă și care va face o campanie excepțională”, a precizat Klaus Iohannis.

În context, Vasile Blaga a spus că victoria va fi a candidatului Alianței Creștin Liberale, pe fondul proastei guvernări.

„Ponta vrea să fugă din funcția de premier. Nu știe cum să fugă din funcția de premier ținând cont de situația în care este economia românească. Dacă el, de exemplu, de CAS nu mai vorbește, că nu are fonduri pe ultimele trei luni cum promitea, ce să spunem de la 1 ianuarie anul viitor”, a spus Blaga.

El a adăugat că alianța va prezenta soluții clare, nu numai în zona socială, a învățâmântului, ci și soluții economice date de oameni competenți, „oameni potriviți, la locul potrivit”.

8 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-08-2014 - 16:43

De ‘h …PROST !

mircea 06-08-2014 - 16:50

cel mai sanatos ar fi pentru romani sa fie dizolvat palamentul,CCR,DNAs si reorganizate si restructurate toate serviciile MAI,SRI,SIE,STS,SPP,JANDARMERIA,Politia locala,Presedintele sa fie judecat si condamnat si sa fie declansate alegeri anticipate

Romeo2110 06-08-2014 - 19:35

Claus Iohanis la puscarie pt fraude imobiliare alaturi de Basescu, Nastase, Videanu, Udrea, Patricu, Vantu, Columbeanu….

jan dinu 06-08-2014 - 19:40

Hai mah puneti un — legionar — (verde – rosu )
presedinte shi sa se intilneasca doar cu pasarile in codru
ca in alta parte n’are shanse ….
JD-USA

UnUL 06-08-2014 - 19:45

mirciulică, ești în plin delir.

mircea 06-08-2014 - 20:00

toate aceste accese sunt de la prea mult pupat in cur pa Jegarica,NUTZY si micu nimic-Boc.Meri mai departe si mai cu ravna si asa poate o sa scapam se un toxic Baist

UnUL 08-08-2014 - 07:39

De ce crede Iohannis…? Pentru că orice candidat este mai bun decât mitomanul național Copy-paste Tonta.

jan dinu 08-08-2014 - 08:28

Bate ciasul ,bate la Varan
Azi e ziua mare pentru acest golan !
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult