De ce crede Ponta că va demisiona Băsescu | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De ce crede Ponta că va demisiona Băsescu

De ce crede Ponta că va demisiona Băsescu

scris de M.A.
0 afisari

Preşedintele Traian Băsescu va demisiona dacă va fi modificată Constituţia, aşa cum a promis, a declarat miercuri seară premierul Victor Ponta.

ponta si basescu

De ce crede Ponta că va demisiona Băsescu (foto: qmagazine.ro)

„Nu exclud faptul că după modificarea Constituţiei poate că preşedintele se va ţine de cuvânt. Ştiţi că a zis că dacă modificăm Constituţia demisionează. Eu o să rămân un veşnic naiv, chiar dacă şi-a dat de zece ori cuvântul şi nu şi l-a ţinut niciodată”, a spus Ponta, la Realitatea Tv, întrebat dacă exclude posibilitatea unei noi suspendări din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a subliniat, în mai multe rânduri, că este dispus să demisioneze şi să-şi scurteze mandatul, în schimbul revizuirii Constituţiei, în sensul respectării voinţei exprimate de români prin referendum şi anume Parlament unicameral cu 300 de parlamentari.

8 comentarii

BULA 04-10-2012 - 09:33

Trebuie sa modificam Constitutia ca sa plece Basescu din functie ?

Si daca o fi sa o modificam, atunci sa introducem niste prevederi care sa interzica instrainarea a tot ce apartine statului roman (pamantul, rezervele naturale, bunurile create, etc). Ar trebui ca in Constitutie sa existe un articol in care sa se specifice ca nu pot detine sau cumpara teren decat cei care au cetatenia romana de minim doua generatii. Tot in Constitutie sa se prevada nationalizarea tuturor bunurilor cumparate de straini dupa ’89, evident ca in mod fraudulos, prin instalarea unui regim marioneta la conducerea Romaniei. Sa se specifice ca Romania este STAT UNITAR INDUSTRIALIZAT SI BINE INARMAT, nu bataia de joc a colonistilor din Vest.

Foarte important !!!
Sa se reintroduca pedeapsa cu moartea pentru tradare si subminarea economiei nationale.

Huhu Ciu 04-10-2012 - 18:17

Basescu nu va demisiona niciodata de bunavoie, DOAR DE NEVOIE, ATUNCI CIND VA FI PUS CU SPATELE LA ZIDUL DIN TIRGOVISTE LA CARE AU FOST CIURUITI SOTII CEAUSESCU!

chiaburul 05-10-2012 - 10:17

Nu ti-am mai zis ba ca esti tampit? Ai scapat de la „balamuci”? la Sapoca cu tine!

Huhu Ciu 05-10-2012 - 14:29

De la Socola intri pe Net, basistule-pedelist!

digital 04-10-2012 - 18:43

băi ponta,ești mai prost chiar decât ancuța,deixen și vitălăul luați en-gros!!

jan dinu 04-10-2012 - 19:04

— NOI suntem stapinii vostri ….
Voi plingeti mereu ca proshtii !!!…-:)))))
JD-USA

Pribeagul 04-10-2012 - 20:39

Dl prim-ministru Ponta a mai afirmat o data, desi nu mai era nevoie, ca din partea lui fostul presedinte poate sta la Cotroceni cit il tine mandatul. Laudabil. Invata repede, desi pe propria-i piele. 🙂

Dottore 05-10-2012 - 21:16

una este sa fii „naiv” alta este sa fii TONT sau PROST ca acest imberb tontac cu mutra lui de mongoloid retardat irecuperabil !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult