Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De ce crede Radu Mazăre că nu mai e caraghios

De ce crede Radu Mazăre că nu mai e caraghios

scris de A.B.
5 afisari

Radu Mazăre, a afirmat, luni, că a renunţat la uniforma de revoluţionar pentru că nu poate să rămână singur îmbrăcat în acest fel fiindcă ar fi caraghios.

De ce crede Radu Mazăre că nu mai e caraghios

Îmbrăcat într-o ţinută elegantă, cu sacou de culoare gri cu verde, purtând pălărie şi un şal galben la gât, primarul Constanţei a declarat, după terminarea unei şedinte a Consiliului Local Municipal, că a renunţat în prezent la uniforma de militar şi la bereta roşie din cauza atitudinii românilor de a termina o revoluţie înainte de a-şi atinge scopurile propuse. ”Nu vedeţi cum este cu revoluţia asta la români? Că ea începe, dar nu ţine ca la alţii până când îi dau jos. Se mai blegeşte puţin, se mai înfoaie. Aşa că, mă îmbrac şi eu în consecinţă. Că nu pot să rămân singur îmbrăcat în revoluţionar, aş fi caraghios”, a spus Mazăre, potrivit Agerpres.
Primarul Constanţei a declarat, totodată, că, după ce a participat la o emisiune de televiziune împreună cu interpreta de muzică populară Maria Cârneci, i-a venit ideea de a o invita pe interpretă la Constanţa, pe 1 mai, pentru a le cânta constănţenilor. ”O să facem un 1 Mai muncitoresc, în parcuri. Când am fost la un post de televiziune, era cântăreaţa de muzică populară Maria Cârneci (…) şi m-am gândit că ar fi bine să ne cânte. O să fie un 1 Mai muncitoresc în trei locaţii din oraş, cu mici, bere , muzică şi cu pupături”, a afirmat Radu Mazăre.

1 comentariu

corsarul 27-02-2012 - 21:23

Un individ din pleistocen, e de-al gloatei si gloata e de tipul lui urbos

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult