Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De ce fac grevă japoneză deputaţii ţiganilor

De ce fac grevă japoneză deputaţii ţiganilor

scris de D.P.
1 afisari

Deputaţii de etnie romă Mădălin Voicu şi Nicolae Păun au decis să protesteze faţă de modul în care a fost mediatizată arestarea lui Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial, cei doi intrând în grevă japoneză, potrivit hotnews.ro.

Madalin Voicu

foto:realitatea.net

„Eu mă detaşez şi mă izolez de toţi oamenii – indiferent de etnie – care sunt de sorginte infracţională. Sunt convins că sunt foarte multe persoane de etnie romă care comit infracţiuni, dar asta nu înseamnă că intrăm într-o competiţie cu majoritarii, care fură mai mult (…) iar dacă e ţigan, îl scoate în relief şi atragem atenţia înc-o data şi înc-o dată…”, a declarat luni, la Parlament, deputatul PSD, Mădălin Voicu, adăugând: „Mă deranjează foarte tare, în schimb, că şeful statului are astfel de relaţii cu astfel de oameni… sunt tras înapoi de aceste relaţii imperialo-regalo-prezidenţiale”.

„Nemultumirea mea şi a lui Mădălin este că, atunci când vorbim de o persoană de orice etnie, fie ea şi Bercea Mondial, este bine să nu generalizăm. Acest personaj pe noi nu ne onorează, de două zile se vorbeşte despre acest individ, de parcă cineva are nevoie de opinia sau de părerile lui”, a precizat liderul Partidei Romilor, deputatul Nicolae Păun.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult