Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De ce îl laudă Elena Udrea pe Ceaușescu

De ce îl laudă Elena Udrea pe Ceaușescu

scris de A.A.
12 afisari

Elena Udrea, aspirantă la fotoliul prezidențial din partea PMP, a șocat prin declarațiile sale pro-Nicolae Ceaușescu. Șefa PMP îl laudă pe fostul dictator comunist.

De ce îl laudă Elena Udrea pe Ceaușescu.

De ce îl laudă Elena Udrea pe Ceaușescu.

Momentul de sinceritate, mai mult sau mai puțin inspirat, al Elenei Udrea, vine din admirația pe care protejata lui Traian Băsescu o nutrește pentru realizările de infrastructură din perioada comunistă. Argumentele candidatului PMP: staţiunile turistice şi drumurile. În 1989, România avea 115 kilometri de autostradă.

„Eu vă spun că, şi îmi asum asta cu toată responsabilitatea, este un lucru bun că s-au construit staţiuni montane în România şi v-o spune un fost ministru al Turismului care îşi doreşte să mai vină cineva să mai construiască staţiuni montane în România. Nicolae Ceauşescu a făcut bine că a construit aceste staţiuni, a făcut bine că a construit drumuri în România”, a spus Elena Udrea, candidatul PMP la Preşedinţie, citată de Digi24.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult