Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De ce merge Ponta la Paris şi Berlin

De ce merge Ponta la Paris şi Berlin

scris de A.B.
13 afisari

Premierul Victor Ponta a declarat, după votul din Parlament pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, că merge la Paris şi Berlin pentru a le explica oficialilor europeni situaţia din România.

ponta

foto:

„Am vorbit cu preşedintele Parlamentului European, ne-am aflat până astăzi şi sper să înceteze, noi ca ţară, victime ale unei campanii iresponsabile şi ticăloase de denigrare a noastră ca ţară. Această campanie a fost dusă ori din iresposabilitate, ori din ceva mult mai grav”, a afirmat Ponta. El a precizat că atât preşedintelui Comisiei Europene, cât şi celui al Parlamentului European, le-a transmis să trimită experţi la Bucureşti, pentru a constata independenţa justiţiei. Prim-ministrul a menţionat că se va deplasa la Bruxelles timp de două zile pentru a se întâlni cu o serie de oficiali europeni, inclusiv cu preşedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, pentru a prezenta situaţia din România. Totodată, Ponta a anunţat vizite la Paris şi la Berlin. „Mă voi duce şi voi da răspunsuri la toate acuzaţiile pe care PDL, prin Partidul Popular European din care fac parte, le-au adus României în ansamblu. Dacă există o singură ordonanţă, o singură lege care va fi considerată de către partenerii noştri europeni ca fiind neconformă cu standardele europene, sunt gata, consultându-mă cu preşedintele interimar, să luăm măsuri imediate de îndreptare”, a asigurat Ponta. Ponta a precizat că săptămâna viitoare ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, se va deplasa la Bruxelles pentru a se întâlni cu vicepreşedintele Comisiei Europene Viviane Reding, comisar pentru Justiţie şi Drepturi Fundamentale, pentru a explica situaţia din România.

4 comentarii

Mishu 07-07-2012 - 15:54

Mai fratele meu, nu stiu cum sa-ti explic, dar ne-am cam saturat de bancurile Gollumului de la Marea Neagra (Genghis-Khan-Pirjolitoru). Ce-i prea mult strica..

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/foto-traian-basescu-presedinte-jucator-8-ani-de-mandat-in-imagini-269735-main_pic29.html

digital 07-07-2012 - 16:15

normal mă cretinopatule,sunt singurele dame care-l fut pe bune pe băsexu!
hahaha!
mai sunteți și slabi la umor,boilor!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-07-2012 - 16:22

Bilingv text:You are uninformed, provoke only awkward, refrain-אתה לא מעודכן, לעורר רק הפזמון מסורבל,

Mishu 07-07-2012 - 16:37

Ponta merge sa demonstreze ca GinghisKhan-Pirjolitoru o luase pe aratura si a inceput sa-si bata joc de separarea puterilor in stat.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/5124813/1/basescu-og.jpg?width=630

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult