Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De ce nu stă Iohannis în biroul lui Băsescu la Cotroceni

De ce nu stă Iohannis în biroul lui Băsescu la Cotroceni

scris de A.H.
47 afisari

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, într-un interviu acordat Turnul Sfatului TV, din Sibiu, că motivul pentru care nu a ales biroul folosit de Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni, a fost că i s-a părut ”prea întunecat”, şi că l-a ales pe cel folosit de preşedinţii Iliescu şi Constantinescu.
klaus iohannis cotroceniÎntrebat dacă este adevărat că a luat al birou, la Palatul Cotroceni, decât cel în al fostului preşedinte Traian Băsescu, Klaus Iohannis a răspuns: ”Da, este un motiv. Biroul care a fost folosit de predecesorul meu este un birou care pur şi simplu mi s-a părut prea întunecat. Am vizitat biroul de deasupra, unde au avut biroul alţi doi preşedinţi, şi mi s-a părut mult mai potrivit pentru stilul meu”.

Şeful statului a mai arătat că amenajarea nu este o chestiune ”foate importantă”. ”Este mobilat, poate să funcţioneze şi cinci ani, şi zece ani, fără niciun fel de probleme ”, a răspuns preşedintele, întrebat dacă şi-a amenajat biroul pentru următorii zece ani de mandat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult