Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De ce nu va participa Iohannis la dezbaterea de la Antena 3

De ce nu va participa Iohannis la dezbaterea de la Antena 3

scris de Z.V.
4 afisari

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a anunțat, joi, 13 noiembrie, că nu va merge la dezbaterea de la Antena 3, întrucât a acceptat invitația televziunii Digi 24.

De ce nu va participa Iohannis la dezbaterea de la Antena 3 (foto:rador.ro)

De ce nu va participa Iohannis la dezbaterea de la Antena 3 (foto:rador.ro)

„Pentru această seară am avut două invitaţii, am acceptat-o pe cealalată”, a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă, potrivit mediafax. Klaus Iohannis a fost întrebat dacă, în opinia sa, dezbaterea de miercuri seară a fost ultima confruntare cu Victor Ponta sau dacă va mai fi vreo dezbatere. „Nu cred că va mai fi”, a răspuns candidatul ACL.

Pentru campania de la turul II al prezidenţialelor, social-democraţii au propus patru emisiuni, la patru televiziuni de ştiri, luni, marţi, miercuri şi joi, la România TV, Realitatea TV, B1, respectiv Antena 3, iar ACL o dezbatere pe teren neutru. Marţi seară a avut loc o primă confruntare între cei doi candidaţi, la Realitatea TV, iar miercuri seară aceştia s-au întâlnit la B1 TV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult