Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De ce spune Iliescu că Vanghelie e fraier

De ce spune Iliescu că Vanghelie e fraier

scris de D.P.
278 Afisari

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a arătat, la finalul unei întâlniri a conducerii PSD, supărat pe presă, reproşând ziariştilor că îşi bat joc de Marian Vanghelie, care stă mai prost cu limba română şi care, „ca fraierul”, se lasă atras în emisiuni care îl compromit.

Ion Iliescu

foto: realitatea.net

Marian Vanghelie stă mai prost cu limba română şi voi vă bateţi joc de el de fiecare dată. El, ca fraierul, se lasă atras în emisiuni ca să fie compromis şi de asta suferă şi membrii partidului, şi nu îl luaţi în serios”, a spus Iliescu, miercuri seara.

Întrebat dacă PSD este gata să treacă de la etapa Vanghelie către o altă etapă, Iliescu a spus: „Sper. Asta nu înseamnă excluderea lui Vanghelie. Vanghelie este om cu calităţile lui, calităţi apreciate, dar Capitala necesită ceva în plus. Asta este toată chestiunea: cum anume să ridicăm nivelul vieţii şi muncii politice a PSD în Capitală, ca să valorifice PSD starea de spirit din societatea românească azi”.

.”Vanghelie nu e dat la o parte, este inclus în tot acest efort, ca unul cu un potenţial al lui. Fiecare are potenţialul său”, a spus Iliescu, potrivit Mediafax.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că, „pentru perioada preelectorală”, Organizaţia PSD Bucureşti va fi condusă de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Năstase, iar biroul va fi condus de el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult