Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE – De ce a venit Francois Hollande în România

UPDATE – De ce a venit Francois Hollande în România

scris de C.S.
322 Afisari

UPDATE – Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a fost primit, marţi, la Palatul Cotroceni, de către preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii.

Președintele Franței, Francois Hollande, efectuează marți o vizită de stat în țara noastră, ocazie cu care se va întâlni cu omologul român, Klaus Iohannis, dar și cu premierul Dacian Cioloș.

Francois HollandePreședintele francez va fi primit marți dimineață la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis, cu care va avea convorbiri tete-a-tete, urmate de convorbiri oficiale și de o declarație de presă comună.

Tot marți, cei doi șefi de stat vor merge la Centrul de Cercetare ELI-NP din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”, aflat în localitatea Măgurele, județul Ilfov, unde vor vizita Camera de Control Laser și vor participa la deschiderea evenimentului economic „Parteneriatele franco-române de viitor”.

Totodată, Francois Hollande va vizita, alături de premierul Dacian Cioloș, fabrica de elicoptere Airbus România. De altfel, Hollande are programat și un prânz oficial alături de premierul român.

La sfârșitul zilei, Klaus Iohannis va oferi un dineu de stat cu ocazia vizitei președintelui Franței, Francois Hollande, potrivit programului postat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult