Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De ce votează Dragnea proiectul Roşia Montană?

De ce votează Dragnea proiectul Roşia Montană?

scris de M.A.
3 afisari

Vicepremierul Liviu Dragnea a spus că va vota proiectul Roşia Montană, pentru că nu are personalitate dublă. De asemenea, a firmat că „trebuie să ne gândim serios” dacă vrem să facem din România o ţară care să stea pe propriile picioare în ceea ce priveşte resursele sale energetice sau „vrem să facem din România o grădină botanică”.

De ce votează Dragnea proiectul Roşia Montană?

De ce votează Dragnea proiectul Roşia Montană?

„Eu nu am personalitate dublă, să votez diferit. Dacă pe datele actuale am avizat, pe datele actuale o să votez pentru în Parlament”, a spus vicepremierul Liviu Dragnea, citat de Gandul.info. Premierul Victor Ponta a spus în urmă cu ceva vreme că, deşi ca prim-ministru este de acord, ca deputat va vota împotrivă.

„Trebuie să ne gândim serios la ce acceptăm să facem în această ţară şi ce susţinem să facem în această ţară. Pentru că este această dezbatere intensă despre Roşia Montană, cu păreri pro şi contra, oameni care demonstrează – e dreptul lor şi e foarte bine că fac lucrul ăsta – împotriva acestui proiect care, într-un fel sau altul, aduce un plus de dezvoltare în România, deci ne ajută”, a spus Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

El a arătat că există păreri pro şi contra şi demonstraţii împotriva proiectului de exploatare a gazelor de şist, care înseamnă o investiţie serioasă şi care poate da României siguranţă în ceea ce priveşte securitatea energetică.

„Sunt proteste sau sunt păreri împotrivă în ce priveşte exploatările altor zăcăminte şi altor bogăţii ale subsolului nostru. Şi atunci trebuie să ne hotărâm – şi repet, toate aceste investiţii eu le susţin cu respectarea strictă a normelor de protecţie a mediului – dacă această ţară vrem să fie o ţară dezvoltată care să poată să fie capabilă să stea pe propiile picioare în perioada următoare, care nu va fi o perioadă foarte uşoară din punct de vedere al războiului energetic şi al resurselor energetice, sau vrem să facem din ea o grădină botanică. Trebuie să ne gândim serios”, a spus Dragnea.

El a precizat că Ministerul Dezvoltării Regionale a avizat proiectul de lege privind Roşia Montană cu o observaţie aprobată de Guvern.

4 comentarii

jan dinu 02-10-2013 - 17:20

— SCULATZI — voi — SCLAVI — firati-ai — DRAKU — !!!
Pina NU este prea tirziu ….!!
JD-USA

pathfinder 02-10-2013 - 22:07

Sclavi?
In US???
Si tu esti seful lor?

pathfinder 02-10-2013 - 22:05

Ce treaba au resursele energetice cu RM???

Totusi, in titlu, este o intrebare…
Raspunsul: DE PROST!

UnUL 02-10-2013 - 22:35

De șpagă?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult