Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De cine susţine Nicu Bănicioiu-TSD că fuge Traian Băsescu

De cine susţine Nicu Bănicioiu-TSD că fuge Traian Băsescu

scris de P.C.R.
2 afisari

Tinerii social-democraţi vor lansa o petiţie online prin care se va solicita preşedintelui Traian Băsescu retragerea Ordinului Naţional ‘Steaua României’ europarlamentarului Laszlo Tokes, ca urmare a declaraţiilor „antinaţionale” făcute de acesta la lucrările Universităţii de Vară ‘Balvanyos’ din data de 27 iulie.

Nicolae Bănicioiu foto:Agerpres

„La iniţiativa preşedintelui TSD, Nicolae Bănicioiu, tinerii social-democraţi vor lansa o petiţie online prin care se va solicita preşedintelui Traian Băsescu retragerea Ordinului Naţional ‘Steaua României’ europarlamentarului Laszlo Tokes, ca urmare a declaraţiilor antinaţionale făcute de acesta la lucrările Universităţii de Vară ‘Balvanyos’ din data de 27 iulie. TSD consideră că Steaua României este cea mai veche decoraţie naţională şi un simbol al curajului poporului român, iar declaraţiile extremiste ale domnului Tokes arată că nu mai sunt întrunite condiţiile morale şi legale necesare ca acesta să-şi păstreze distincţia”, se arată într-un comunicat de presă al TSD remis sâmbătă AGERPRES.
Potrivit tinerilor social-democraţi, răspunsul oferit de Administraţia Prezidenţială la mesajul transmis de Guvern „demonstrează faptul că preşedintele României, Traian Băsescu, încearcă să fugă de responsabilitate”. „Remarcăm faptul că preşedintele, acum, când are ocazia să acţioneze pentru a proteja demnitatea naţională, se ascunde. În realitate domnul Băsescu nu refuză doar să retragă decoraţia pe care i-a oferit-o lui Laszlo Tokes, ci nu doreşte să-şi asume faptul că a greşit atunci când l-a răsplătit pe acesta pentru sprijinul oferit în campania electorală din 2009″, susţine TSD.
Premierul Victor Ponta nu este membru al Ordinului Naţional ‘Steaua României’ şi, conform prevederilor legale, nu poate solicita declanşarea procedurii de retragere a decoraţiei acordate lui Laszlo Tokes, se arată într-o precizare a purtătorului de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, transmisă vineri AGERPRES.
„În temeiul Articolului 5 din Hotărârea Guvernului nr. 1511/2005 privind aprobarea Regulamentului pentru organizarea şi funcţionarea consiliilor de onoare ale ordinelor naţionale ‘Steaua României’, ‘Serviciul Credincios’ şi ‘Pentru Merit’, ‘cavalerii unui ordin pot semnala Cancelariei Ordinelor atitudini şi fapte pe care le consideră dezonorante comise de alţi cavaleri ai respectivului ordin şi care aduc prejudicii morale şi ating demnitatea şi onoarea Ordinului’; menţionăm că domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta nu este membru al Ordinului Naţional ‘Steaua României’, deci, conform prevederilor legale, nu poate solicita declanşarea procedurii de retragere a acestei decoraţii”, se arată în precizare.
Oprea a subliniat faptul că preşedintele Traian Băsescu „ia notă” de iniţiativa premierului Victor Ponta, „dar constată că a-i da curs înseamnă încălcarea legii”. „Singura soluţie de retragere a Ordinului Naţional ‘Steaua României’ – în grad de Cavaler acordat domnului Tőkés László este cea prevăzută în HG 1511/2005, şi anume ca unul dintre cavalerii acestui ordin să sesizeze în acest sens Consiliul de Onoare al Ordinului Naţional ‘Steaua României’„, a mai arătat Oprea.

70 comentarii

UnUL 24-08-2013 - 14:38

Nea Bănicioiu, tu și TSD-iștii tăi sunteți membri ai Ordinului Naţional ‘Steaua României’? Dacă nu…. mucles!

urbos 24-08-2013 - 19:31

Ia uite cum iese naparca la drum. Asta era problema naparca?
Ce limbist, ce taratura, ce gunoi!

UnUL 24-08-2013 - 19:37

Presupun că te referi la tine, Buboșel.
Sigur că asta e problema : nu poți încălca legea după bunul tău plac.

urbos 24-08-2013 - 19:41

Ce lege bai sifiliticule? Orice cetatean are dreptul sa ceara CELOR IN DREPT sa rezolve o problema ce le intra in atributii.
Nu vezi cat esti de cretin, vierme imputit. Mesteci cacatul lui Basescu. Atata sinteti in stare, sa-i mestecati fecalele infecte.
Locul vostru e in streang.

CONGO 25-08-2013 - 14:44

@ Scamatoru-sef Urbos (ANTIBASISTULE IA SI VEZI CUM NE PACALESTE)

Interesant turu tau de magie pt copii, da, da!
Dar vezi, ca „cere” nu este in regulament, ci este vorba de „aducerea la cunostinta”, deci despre fapte care nu sunt stiute.

Nu tin scamatoriile tale! Faptele lui Tokes au fost publice, stiute si vazute. Deci arunci praf in ochi ca diversiune.

Mai lasati-ne cu sisturile si Rosia Montana lua-v-ar Aghiuta de hotomani parosi la inima si cu ochiul holbat pe profit!

UnUL 25-08-2013 - 08:06

Unii nătărăi, de la Tonta și amatorul de prostituate minore Bănicioiu până la tot soiul de forumiști bătuți în cap propun încălcarea legii pentru retragerea ordinului Steaua româniei acordat lui Laszlo Tökes.
Problema e că legea spune clar că propunerea de retragere nu poate veni, legal, decât de la un deținător al respectivei decorații. „Doar cavalerii unui ordin pot semnala Cancelariei Ordinelor atitudini sau fapte pe care le consideră dezonorante.”
În primul rând, în temeiul Articolului 5 din Hotărârea Guvernului nr. 1511/2005 privind aprobare Regulamentului pentru organizarea și funcționarea consiliilor de onoare ale ordinelor naționale „Steaua României”, „Serviciul Credincios” și „Pentru Merit”, „cavalerii unui ordin pot semnala Cancelariei Ordinelor atitudini și fapte pe care le consideră dezonorante comise de alți cavaleri ai respectivului ordin și care aduc prejudicii morale și ating demnitatea și onoarea Ordinului.” DECI DOAR CAVALERII. Iar nici Ponta, nici Bănicioiu, nici tot felul de neica-nimeni de pe stradă nu sunt membri ai Ordinului Național „Steaua României”, deci, conform prevederilor legale, nu pot solicita declanșarea procedurii de retragere a acestei decorații. Ordinul Național „Steaua României” are 1.311 membri și, până în prezent, niciunul dintre membri nu a făcut, conform legii, solicitarea de retragere a decorației acordate lui Laszlo Tökes.
În al doilea rând, în temeiul Articolului 52 din Legea 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, „calitatea de membru al unui ordin se poate pierde în următoarele situații: a. – condamnarea prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la pedeapsa privativă de libertate; b.- pentru fapte dezonorante care aduc prejudicii morale membrilor Ordinului”. Ori Tökes, că ne place sau nu, nu se află în niciuna dintre aceste situații. Oricât ne-ar supăra Laszlo Tökes prin iresponsabilele lui declarații naționaliste (dl. Băsescu a spus de altfel că o persoană care face asemenea declarații n-ar merita să dețină cetățenia română), nu se pot încălca legile țării pentru a i se retrage decorația.
P.S. În schimb ar trebui retrase o serie de decorații unor persoane condamnate, de exemplu Steaua României a lui Năstase. Dar și aici, președintele nu poate face nimic până nu există o propunere făcută de un membru al ordinului (cum a fost în cazul lui Costică Voicu).

UnUL 24-08-2013 - 19:49

Legea prevede clar că:
– Doar cavalerii unui ordin pot semnala Cancelariei Ordinelor atitudini sau fapte pe care le consideră dezonorante, precizează sursa citată. Ponta nu este membru al Ordinului Național „Steaua României”, deci, conform prevederilor legale, nu poate solicita declanșarea procedurii de retragere a acestei decorații;
sSngura soluție de retragere a Ordinului Național „Steaua României” – în grad de Cavaler acordat domnului Laszlo Tokes este cea prevăzută în HG 1511/2005, și anume ca unul dintre cavalerii acestui ordin să sesizeze în acest sens Consiliul de Onoare al Ordinului Național „Steaua României”;
– în temeiul Articolului 52 din Legea 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, „calitatea de membru al unui ordin se poate pierde în următoarele situații: a. – condamnarea prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la pedeapsa privativă de libertate; b.- pentru fapte dezonorante care aduc prejudicii morale membrilor Ordinului”
CAPISCI, STUPIDO?

urbos 24-08-2013 - 19:55

Si pe tine asta te freaca basist sifilitic, cine cere, nu ca naparca de la Cotroceni decoreaza pe unul de care tot cu gura lui de cur, spune ca nu merita sa fie cetatean roman.
Tipic la basisti…

UnUL 25-08-2013 - 08:24

REIAU; NĂTĂRĂULE; MAI DETALIAT; POATE PRICEPI PÂNÎ LA URMĂ:
Unii nătărăi, de la Tonta și amatorul de prostituate minore Bănicioiu până la tot soiul de forumiști bătuți în cap propun încălcarea legii pentru retragerea ordinului Steaua româniei acordat lui Laszlo Tökes.
Problema e că legea spune clar că propunerea de retragere nu poate veni, legal, decât de la un deținător al respectivei decorații. „Doar cavalerii unui ordin pot semnala Cancelariei Ordinelor atitudini sau fapte pe care le consideră dezonorante.”
În primul rând, în temeiul Articolului 5 din Hotărârea Guvernului nr. 1511/2005 privind aprobare Regulamentului pentru organizarea și funcționarea consiliilor de onoare ale ordinelor naționale „Steaua României”, „Serviciul Credincios” și „Pentru Merit”, „cavalerii unui ordin pot semnala Cancelariei Ordinelor atitudini și fapte pe care le consideră dezonorante comise de alți cavaleri ai respectivului ordin și care aduc prejudicii morale și ating demnitatea și onoarea Ordinului.” DECI DOAR CAVALERII. Iar nici Ponta, nici Bănicioiu, nici tot felul de neica-nimeni de pe stradă nu sunt membri ai Ordinului Național „Steaua României”, deci, conform prevederilor legale, nu pot solicita declanșarea procedurii de retragere a acestei decorații. Sngura soluție de retragere a Ordinului Național „Steaua României” – în grad de Cavaler acordat domnului Laszlo Tokes este cea prevăzută în HG 1511/2005, și anume ca unul dintre cavalerii acestui ordin să sesizeze în acest sens Consiliul de Onoare al Ordinului Național „Steaua României”. Ordinul Național „Steaua României” are 1.311 membri și, până în prezent, niciunul dintre membri nu a făcut, conform legii, solicitarea de retragere a decorației acordate lui Laszlo Tökes.
În al doilea rând, în temeiul Articolului 52 din Legea 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, „calitatea de membru al unui ordin se poate pierde în următoarele situații: a. – condamnarea prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la pedeapsa privativă de libertate; b.- pentru fapte dezonorante care aduc prejudicii morale membrilor Ordinului”. Ori Tökes, că ne place sau nu, nu se află în niciuna dintre aceste situații. Oricât ne-ar supăra Laszlo Tökes prin iresponsabilele lui declarații naționaliste (dl. Băsescu a spus de altfel că o persoană care face asemenea declarații n-ar merita să dețină cetățenia română), nu se pot încălca legile țării pentru a i se retrage decorația.
Tot in legea 29/2000 se prevede la art. 53. ca „Pentru judecarea faptelor dezonorante care aduc prejudicii morale membrilor ordinului, altele decat cele prevazute la art. 52 lit. a), se constituie un consiliu de onoare pentru fiecare ordin”, iar la art. 55. se arata ca acest consiliu de onoare „judeca si faptele socotite dezonorante ale persoanelor decorate cu medaliile corespunzatoare ordinelor”, persoanele supuse judecății fiind invitate să participe la ședinta respectivă.
Din Consiliul de onoare al Ordinului national „Steaua Romaniei” fac parte in prezent, printre altii, presedintele Academiei Romane, Ionel Haiduc, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, Dumitru Prunariu, Ion Tiriac si Petre Roman
P.S. În schimb ar trebui retrase o serie de decorații unor persoane condamnate, de exemplu Steaua României a lui Năstase. În aceeași situașie sa mai află 10 politicieni decorați de iliescu și condamnați definitiv. Printre acestia se numara Irina Jianu, decorata in 2004 cu Ordinul pentru merit in grad de cavaler, dar condamnata alaturi de Adrian Nastase la 6 ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu, spalare de bani, fals in inscrisuri si fals intelectual.
Pe lista se mai afla Ionel Mantog, decorat in anul 2000 cu Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de cavaler si condamnat in 2012 la cinci ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu in forma calificata, in dosarul „Stramutatilor de lux”.
Inca mai au distinctiile primite Emilian Cutean, decorat in anul 2000 cu Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de cavaler si care executa o pedeapsa de cinci ani de detentie pentru fraudarea Guvernului cu peste 200.000 de lei, dar si Dumitru Cioflina, decorat in 2000 cu Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Mare Cruce, care a primit lunile trecute o condamnare definitiva la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul lui Gigi Becali.
Tot o pedeapsa cu executare a primit si Cristian Anghel, fostul primar al municipiului Baia Mare. Decorat in 2004 cu Ordinul pentru merit in grad de cavaler, acesta a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru abuz in serviciu.
In mandatul 2001-2004, Ion Iliescu a acordat circa 30.000 de decoratii, in timp ce Emil Constantinescu a decorat doar 4.600 de persoane. In primul mandat de presedinte, Traian Basescu a acordat 6.900 de decoratii.
Dar și aici, președintele nu poate face nimic până nu există o propunere făcută de un membru al ordinului (cum a fost în cazul lui Costică Voicu).

urbos 25-08-2013 - 08:50

Deci la Nastase merge. Hahahahahahahaha!
Cum te suporti asa jeg de om ma? Hahahahaha!

urbos 25-08-2013 - 08:59

Mai , chiar daca legea nu prevede ca ala care decoreaza poate sa si retraga(desi nu stiu ce lege cretina mai e si aia), ORICE cetatean idiotule, poate cere ceva tocmai, CELOR IN DREPT. Ai inteles ma sifiliticule?
Deci lepadatura ta infecta de asa zis pesedinte, care decoreaza pe unul despre care tot el spune ca nu merita sa fie cetatean roman, putea sa spuna, asa cum a spus si Ponta, ca nu poate rezolva el problema, si sa ceara CELOR IN DREPT, adica consiliului poolii mele care zici ca e, sa faca demersuril corespunzatoare, nu sa grohaie ca porcul in apararea lui Tokes si sa se fofileze ca naparca imputita de om ce e, dupa ce l-a decorat.
Piei!

UnUL 25-08-2013 - 09:18

Boulene, mai citește de vreo 15 ori, poate pricepi până la urmă. Nici măcar președinteole nu poate cere retragerea unei decorații decât dacă un membru al ordinului propune asta; iar propunerea nu poate fi făcută decât dacă există unul dintre cele 2 motvve de mai sus.
In cazul Tokes – că ne place sau nu – nu există niciuna dintre cele 2 situații prevăzute pentru pierdere calității de membru al ordinului.
In cazul Năastase EXISTĂ una din cele 2 situații (dacă nu chiar ambele!), și totuși, fără o propunere a unui membru al ordinului (și nu a oricărui dobitoc din norod!), ordinul nu poate fi retras.
CAPISCI?

UnUL 25-08-2013 - 09:20

P.S. Nici președintele, nici primul ministru, cu atât mai puțin un c r e t i n oarecare ca tine NU ARE DREPTUL LEGAL SĂ FACĂ PRESIUNI ASUPRA MEMBRILOR ORDINULUI și să le ceară să propună retragerea decorației unui membru al ordinului. Dar tu care îți faci nevoile pe legile României nu ai cum pricepe acest adevăr elementar.

urbos 25-08-2013 - 09:50

Lasand la o parte ca decoratia inseamna ca se da pentru ceilalti membri, nu pentru merite, dupa ce lege citezi acolo, pricepe idiotule ca viermele tau Basescu, care EL, cu copitele lui l-a decorat pe ala, nu consiliul poolii, putea sa spuna ca nu poate rezolva el problema si putea cere membrilor poolii mele sa se gandeasca la situatia in care se afla tarisoara lor, si asa zisul lor presedinte, care a decorat ca tampitu, pe unu care nu merita sa fie cetatea roman. Intelegi ma naparca? Nu sa urle tot el, lepra care a facut crima, ca i s-ar cere lui ceva ilegal.
Daca tu boule, te duci sa-ti rezolvi undeva o problema si gresesti ghiseul, aia de la ghiseu, zdravana la minte, iti va spune „nu aici se rezolva problema dvs. mergeti va rog la ghiseul 4″ si nu cum raspunde dementul Basescu ” fugi d-aici! Ma pui sa fac ceva ilegal? Nenorocitule!’, asta duoa ce tot el a facut ticalosia.

UnUL 25-08-2013 - 09:52

Eu citez doar legea, Jegos Scârbos; și ea nu acceptă interpretări, ci trebuie respectată. Punct.

urbos 25-08-2013 - 10:09

Iar eu vorbesc despre cretinismele Kiorului sifiliticule. Ti-am explicat in mortii ma-tii ce e cu legea la ghiseu. Ce legatura are sifiliticule o cerere cetateneasca, drept fundamental de exprimare, cu incalcarea legii? Idiotule!
Te tot dai dupa cires vierme blestemat si penibil, exact ca de Basescu.

UnUL 25-08-2013 - 10:25

cetățenii nu au voie să ceară ce le trece prin cap (SAU, DACĂ TOTUȘI O FAC, NU SE POATE ȚINE CONT DE ORICE IMBECILITATE PE CARE O CER.). Orice cerere se face în spiritul legii. ȘI NIMENI NU POATE ÎNCĂLCA LEGEA CA SĂ-I FACĂ PE PLAC ORIICĂRUI DOBITOC DIN POPOR.

urbos 25-08-2013 - 10:32

Vai de capu tau de redus mintal, nu pricepi. Oamenii pot cere ORICE, e dreptul lor, pe de alta parte cretinule, CEI IN DREPT, despre care am tot repetat, adica institutiile, fac ce trebuie conform legii. Deci nu inseamna vierme imbecil ca orice cerere trebuie si satisfacuta. Ai inteles excrementule? Dar nu poti grohai ca Basescu, ca oamenii n-au dreptul sa ceara si ca asta ar fi o ilegalitate. Boule!

urbos 25-08-2013 - 10:34

Locul tau e in streang, in teapa, ars de viu si dat la caini.

UnUL 25-08-2013 - 10:52

Da, o să ies și eu ăn stradă să cer întoarcerea basarabiei la țara mamă. Oare mă ascultă cineva.
P.S. ”Oameniik pot cere orice” înseamnă, înțeleg de la tine, că pot da din gură de-a-nboulea, chiar în opoziție cu legea. dar, evident, nu trebuie ascultați.(???!!) Am înțeles bine punctul tău de vedere?
P.S. La înjurăturile tale de țață beată nu se poate răspunde decât cu un scuipat între ochi; dar pentru asta trebuie să ne întâlnim față în față.

urbos 25-08-2013 - 11:04

Te asculta, nu te asculta, nu e ilegal, asa cum ai mancat cacat mai inainte ca prostu. Insa Bashina al tau ar trebui sa iasa in balcon si sa-ti spuna ca esti un ticalos care cere nerespectarea legii. Ca asta e Bashina, un ticalos al carui loc e la Targoviste.

UnUL 25-08-2013 - 11:13

Bun, văd că tot n-ai pricepup. Nici argumentele, nici textul legii, nici ironia nu au niciun efect asupra ta, ești total opac la orice altceva decât la puținele tale idei fixe. Deci voi opri aici acest dialog de surzi, care e pentru mine o pierdere de vreme.
AU REVOIR, GRAND CON!

urbos 25-08-2013 - 11:26

Ce lege bai secatura, citeste tu Constituia. Dreptul la libera exprimare e garantat. Imbecilule.
Cica mai face si ironii cretinu. Hahaha!

UnUL 25-08-2013 - 11:52

La EXPRIMARE, da! Dar nu la încălcarea legii.

urbos 25-08-2013 - 11:58

Hahahaha! Omoara-te ma panarama.

UnUL 25-08-2013 - 12:29

Buboșel, vezi că faci o criză de râs, semn că iar nu ți-ai luat calmantele!

urbos 24-08-2013 - 20:31

Ce lege bai sifiliticule? Cand oamenii cer in piata „jos ma-ta” sau „jos tac-tu” incalca vreo lege ma sifiliticule?
Daca oamenii astia fac petitie, sa se sesizeze CEI IN DREPT si sa ia masura legala. Ai priceput ma jagardea penibila?
Si asta te freaca pe tine ma sifilitic imputit, nu problema de fond.

UnUL 24-08-2013 - 20:51

DA-I DRACULUI DE OAMENI ! NORODUL TÂMP A FOST NUMIT PE BUNĂ DREPTATE SECOLE DE-A RÂNDUL LA NOI „PROSTIME”.. Nu poporul, prostimea, face legea, nu el schimbă președinți și guverne (decât democratic, prin vot!), nu el acordă și retrage decorații. OAMENII NU DFAC LEGEA ÎN PIAȚĂ, CI DOAR TREBUIE SĂ O RESPECTE. Când se spune clar prin lege cine are dreptul să ceară retragerea unei decorații, POPORUL ÎȚI ȚINE NAIBII GURA!!!

Antibasistul 25-08-2013 - 14:28

Esti nebun basistule UnUL, asa te tradeaza postarile tale!

UnUL 25-08-2013 - 15:46

A 713-a reluare copy-paste…!

UnUL 25-08-2013 - 00:00

P.S. Și, Jegoșel, să nu-mi spui că Europa a umblat cu căciula-n mână să ne roage să binevoim a intra în UE! A fost tocmai pe dos.

misu 25-08-2013 - 11:23

Onorabile domn. Si chiar intre cei peste 1000 de cavaleri ai ordinuluii NU SE GASESTE NICII UN ROMAN VERDE !!!?? CARE SA CEARA ACEST LUCRU ??? Aici se vede valoarea celor decorati in timp dupa ’90 incoace. Pupincuristi si limbisti veritabili. Romani in nici un caz.

UnUL 25-08-2013 - 11:47

Domnule Mișu, omiți al doilea element : cum scriiam mai sus, în temeiul Articolului 52 din Legea 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, „calitatea de membru al unui ordin se poate pierde în următoarele situații: a. – condamnarea prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la pedeapsa privativă de libertate; b.- pentru fapte dezonorante care aduc prejudicii morale membrilor Ordinului” (Asta însemnând : escrocherie, furt, crmă, viol, etc., etc, ȘI NU DECLARAȚII POLITICE, fie ele și imbecile, ticăloase și ofensatoare la adresa României!!!). Ori Tökes, că ne place sau nu, nu se află în niciuna dintre aceste situații. Oricât ne-ar supăra Laszlo Tökes prin iresponsabilele lui declarații naționaliste (dl. Băsescu a spus de altfel că o persoană care face asemenea declarații n-ar merita să dețină cetățenia română), nu se pot încălca legile țării pentru a i se retrage decorația.
P.S. În plus, Laszlo Tökes a fost decorat în 2009, la aniversarea a 20 de ani de la Revoluție, “în semn de mare apreciere a curajului şi demnităţii de care a dat dovadă, declanşând, prin exemplu personal, revolta istorică a poporului român împotriva dictaturii comuniste” (deci pentru faptele din 1989 – incontestabile!, fără legătură cu declarațiile lui i d i o a t e de acum!).

UnUL 25-08-2013 - 11:48

Pardon : „scriam”, cu un singur i.

urbos 25-08-2013 - 12:52

Cacatel, am si io o rugaminte, pana acuma ne-ai mestecat cacatul despre cum se poate retrage steaua poolii, poti sa ne spui atunci, pentru ce dreacu se acorda? Hai sa vedem.

UnUL 25-08-2013 - 13:24

Potrivit legii, Steaua României se acordă pentru merite deosebite în diverse domenii. În lege se spune : „ pentru a recompensa serviciile excepționale, civile și militare, aduse statului și poporului român”. Și apoi se precizează : „Prin servicii excepționale, civile sau militare, aduse statului și poporului român se înțelege:
a) realizări marcante în apărarea intereselor supreme ale statului român: indepedență, suveranitate, unitate și integritate teritorială;
b) contribuții esențiale la dezvoltarea economiei naționale și a serviciilor publice;
c) creați științifice, artistice și culturale, de valoare națională și internațională;
d) merite deosebite în dezvoltarea și promovarea colaborării dintre România și alte state sau organisme internaționale;
e) activitate deosebită în concepția, organizarea și conducerea operațiunilor militare”
În ceea ce îl privește pe Laszlo Tökes, cum spuneam el a fost decorat în 2009, la aniversarea a 20 de ani de la Revoluție, “în semn de mare apreciere a curajului şi demnităţii de care a dat dovadă, declanşând, prin exemplu personal, revolta istorică a poporului român împotriva dictaturii comuniste” (deci pentru faptele din 1989 – pe care nu le poate contesta nimeni! -, fără legătură cu declarațiile lui i d i o a t e de acum!).

UnUL 25-08-2013 - 13:26

P.S. Căcățel e tac’tu (deși poate în cazul lui diminutivul ar trebui înlocuit cu un augmentativ).

urbos 25-08-2013 - 13:40

Nu tine, ca zici ca daca violeaza i se retrage, desi violul n-ar avea legatura cu 89.
Asadar tovarasu Tokes care incalca flagrant punctul „a”‘, e decorat. Faptul ca e decorat pentru altceva, e irelevant atata vreme cat incalca unul dintre punctele pentru care decoratia se acorda.
Tovarasu Kioru, chiar daca nu poate el direct sa repare prostia pe care tot el a facut-o, chiar si fara sa ceara cuiva ceva, ar trebui macar sa spuna „am fost un dobitoc, merit sa fiu scuipat de jigodie ce sint”, in loc sa guite tot el, ca javra, catre niste cetateni liberi care cer retragerea decoratiei acordate unui gunoi.

CONGO 25-08-2013 - 13:52

Urboase, am pus deja 2 linguri bune de praf de finetze intr-o cutiuta, am sa aranzez sa-ti parvina.

Seara inainte de culcare iti presari pe frunte. Sa fie cat o ciupitura, cam cat intra intre doua degete cand pui sare la omleta, si te masezi apoi cu podul palmei sa zicem cam un minut.

Dupa nici o saptamana ai sa vezi ca ordinul acordat a fost un demers foarte bun.

UnUL 25-08-2013 - 15:29

Buboșel, nu încalcă niciun punct. Punctul a e „condamnare judecătorească definitivă. asta e valabil pentru Bombo, pentru Voicu, etc. dar nu pentru Tokes, care n-a suferit niciun fel de condamnare și nu a comis niciun delict grav.(declarațiile lui stupide neintrând sub incidența legii!)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-08-2013 - 14:54

……,,La așa știință a guvernării, chiar că-ți vine să strigi golănește, cînd vezi că a ieșit Băsescu la iarbă verde de mînuță cu Democrația: Fute-o, mă…”

Antibasistul 24-08-2013 - 15:23

A futut-o demult!

ciufulici 24-08-2013 - 16:00

Insinuezi ca e dictator?

Antibasistul 24-08-2013 - 16:06

Ghiceste!

ciufulici 24-08-2013 - 16:13

Te-ai dat de gol: esti gagica!

Plezni-v-ar bluzele, mai ales alea mulatele, de nebune cu capacu vost de WC, de ce sa fie pus jos toata ziua-bunaziua? Si ce aveti contra berii?

ValVerde 24-08-2013 - 16:16

Huhu nu e gagica.
Huhu e asexual. Ambele genuri il resping pentru ca ii fac de ris.

ciufulici 24-08-2013 - 16:32

ANTIBASISTULE

Cred ca vremea e coapta ca sa nu ne mai ironicriticam, ce ar fi sa vedem ce-i cu Omu de Sist Verde?

Si sa crape basestenia si pedeslimu, na!

Ei, ce zici?

ValVerde 24-08-2013 - 16:39

Incerci degeaba…ti-am zis ca nu-i gagiga.

ciufulici 24-08-2013 - 16:48

in contra la şist
am dat acatist
sa crape-un basist
verde ş-ateist

Antibasistul 24-08-2013 - 17:45

Ai reaparut cretin basist ValV., mai bine te omora-i retardatule!

ciufulici 24-08-2013 - 17:55

@ stimatul, stim noi cine

Pt ca atacul sa fie pozitiv in resultat, trebuie ca sa nu fie respingator, caci altfel nu influentezi.
Eu as zice cam asa „A, deci ne vizitati iarasi, ca sa va dati aere şi-importanţa?” sau cam asa ceve, si fara „cretin” ca se subintelege.

ciufulici 24-08-2013 - 17:56

şist-importanţa

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-08-2013 - 20:00

http://theodora0303.files.wordpress.com/2013/08/elena-udrea.jpg

Viitoarea Imparateasa Udrea
by Theodora

Ce femeie norocoasa este Elena Udrea. Dupa divortul de Dorin Cocos uite ca norocul ii surade din nou politicienei cu cea mai buna absorptie. Nu degeaba a slabit, a cantat si si-a aratat fundul si sanii in costumul de baie leopard. O sa avem o nunta ca in povesti, cu caleasca, cu manele, cu cocosei sa moara Cocosul de necaz.

Fermecat de formele ei generoase, de vocea ei, de …. nici nu mai conteaza si nici nu ne intereseaza Imparatul Iulian si-a exprimat dorinta de a o cere in casatorie. Sigur ca ea vroia sa candidedeze la presedintie dar ce mai conteaza acum cand, un barbat bogat, puternic, inteligent si cult ii ofera coroana de regina. Vom avea transmisiuni in direct de la nunta celei mai bune absorbante. Trebuie sa avem. Nasul desigur nu poate sa fie altul decat “nasul din suflet” al Elenei Udrea, sarmantul, intelectualul, puternicul si apreciatul lider mondial, democratul, anticomunistul, echilibratul, sensibilul, pomierul, Basescu Traian. Si copiii care vor rezulta din acesta casatorie de basm vor fi fermecatori.

Oricum in urmatorele 68 de saptamani Imparatul iulian ar trebui sa se pazeasca bine. Nu cumva indivizi gelosi, indragostiti in taina de Elena Udrea, sa incerce sa il razgandeasca cu forta.

“După funeralii, după doliu, eu vreau s-o cer în căsătorie pe Elena Udrea. Îmi place de ea. Îmi place fizicul ei şi mai ales bikinii aia care i-am văzut eu. O plătesc în ce vrea ea, în aur, în rubini, în safire, în ce vrea. Îi dau aur până la genunchi. E drăguţă, e frumoasă, e albă, are carne albă”

ciufulici 24-08-2013 - 16:04

VIP – veri impresiv penis

UnUL 24-08-2013 - 17:41

„Verii” cui?

UnUL 25-08-2013 - 07:33

Și iar s-au tăiat postări la greu, așa încât ne aflăm în plin teatru absurd.

Antibasistul 25-08-2013 - 09:30

E normal sa-ti taie postarile, scri numai prostii basiste!

UnUL 25-08-2013 - 09:45

Ale mele s-au tăiat mai puțin, vericule; s-au tăiat cele – mârlănești, vulgare, penibile… – a unor lighioane ca tine, cărora le-am răspuns; așa că în final – răspunsurile mele fiind păstrate – dau impresia că mă cert eu cu mine.

Antibasistul 25-08-2013 - 09:52

Normal ca te certi cu tine, ca orice bolnav la cap basist!

UnUL 25-08-2013 - 09:55

Bășinel, înțeelg că cele 4 clase ale tale te împiedică să citești corect o frază simplă. Reiau deci: nu spuneam că mă cert eu cu mine, ci că „dau impresia” (unor c r e t i ni congenitali ca tine!) că mă cert eu cu mine. Nuance!

Antibasistul 25-08-2013 - 12:51

Reiau, din postarile tale toate, de pina acum reiese ca te certi cu tine, nu te ia nimeni in seama, serios din cauza prostiei basiste care o emana!

UnUL 25-08-2013 - 13:11

Poți relua mult și bine! De fapt asta-i tot ce știi să faci : reiei la infinit vreo 2-3 idei i d i o a te.

Antibasistul 25-08-2013 - 14:23

Reiau NUMAI ADEVARUL, tu-ti reiei la infinit ideile tale basiste IDIOATE!

CONGO 25-08-2013 - 14:28

@ UnUL

Eh, nu o sa treaca mult si o sa-si dea seama ca e scamatorizat de echipa VV-Sobru, deci nu-l pritica aspru si cu cuvinte grele.

UnUL 25-08-2013 - 15:45

Deci pseudo-adevărul tău se reduce la 3 fraze, Bășinel? Cam sărăcuț….

Antibasistul 25-08-2013 - 18:08

Adevarul se spune si intr-o singura fraza; Basescu si basistii-s cei mai mari hoti si retardati din Istoria Romaniei, faptele si postarile lor o spun!

UnUL 25-08-2013 - 18:15

Exact ce spuneam mai sus, bietul de tine. Bănuiesc că nu ai izbutit să termini 4 clase de școală ajutătoare.

Antibasistul 25-08-2013 - 18:38

Dobitoc basist , MAI SUS AM SPUS DOAR AEVARUL, BASISTII-S CEI MAI MARI HOTI SI CRETINI DIN ISTORIA ROMANIEI, FAPTELE LOR II DAU DE GOL!!!!!!!!

UnUL 25-08-2013 - 18:41

Cum spuneam și dincolo, nu faci decât să confirmi ce spuneam mai sus. Și poți răcni cât vrei, nu dovedești decât că, pe lângă că ești t â m p i t mai ești și isteric.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-08-2013 - 11:55

Băsescu cel virgin şi femela fatală

de NEGRUŢU sell VITEAZ

Ne-am întors pe vremea lui Nea Trăienicu. Nu m-am îndoit nicio clipă că va reveni. Speram doar ca, după umilinţa usturătoare de la referendum, când majoritatea covârşitoare a românilor l-a trimis acasă, să nu-l mai aud hăhăind. Să nu-l mai văd la târguri şi festivaluri, lingând butelcuţe şi copii de ţâţă, să nu-l mai aud dând indicaţii preţioase pe şantierele jerpelite ale ţării. O vreme a stat pitit în Palat, convins că românul are ţinere scurtă de minte. Apoi a început să iasă: mai întâi cu oameni mai puţini, apoi cu oameni din ce în ce mai mulţi, lărgind puţin câte puţin cercul, până a ajuns, pe nesimţite, din nou în mijlocul „românlor”. Azi s-a întors şi la ultimul său obicei care rămăsese neactivat: inspectatul şantierelor. Profitând că premierul e la plajă, Traian Băsescu a revenit la hainele de premier, pe care, pe vremea Guvernului Boc, le îmbrăca cel puţin o dată pe săptămână. A inspectat o autostradă lipsă, Arad-Nădlac, a constatat că asta „este emblema neputinţei şi a proastei guvernări” şi a dat-o pe hăhăit. Cât tupeu! Cum să vii după nouă ani în care ai fost preşedinte-premier şi după două mandate de ministru al Transporturilor să constaţi acum verginal, ca un hipster picat din cer, că e trist ce se întâmplă cu autostrăzile?! Ce exemplu de potenţă în infrastructură şi de bună guvernare a dat Traian Băsescu în anii în care jobul lui a fost chiar acesta, să facă drumuri?! Ştiţi câte ore s-au făcut vinerea trecută de la Bucureşti la Braşov? Cinci!

Ne-am întors pe vremea lui Trăienicu şi a sinistrei sale amante. De ani de zile, presa sugerează că Elena Udrea este amanta lui Băsescu. Zilele astea, mai mult decât oricând, abundă la TV sau pe reţelele sociale apropourile, glumiţele, insinuările cu tentă sexuală despre acest subiect. Este sublimarea ideii de sexgate românesc – o pastă de bârfă, ţopism şi imagini estivale cu buci. Nici nu contează dacă povestea e reală sau nu: după ani în care presa a glosat pe această temă, Băsescu este, în imaginarul colectiv, un satir capabil de orgii nesfârşite cu „blonda de la Cotroceni”. Speram ca după terminarea guvernării PDL, această femelă fatală a politicii româneşti să-şi ia o binemeritată vacanţă. Să nu mai apară la TV decât la Capatos. M-am înşelat. Madama ştie că una dintre sensibilităţile presei este foamea de buci. La fel ca maestrul său Traian Băsescu, ştie la perfecţie cum să apară ca să facă „ştiri”. De o săptămână, se comentează bustul gol al domnului Băsescu, slipul doamnei Udrea şi se fac anchete televizate despre mâna acesteia „pe catarg”. Slinoasă treabă: să faci tu, presă serioasă, opoziţie la bucile doamnei Udrea mi se pare o prostie. Atâta aşteaptă şi Elena Udrea, care ne-a arătat în repetate rânduri că e capabilă de orice pentru a rămâne în mijlocul atenţiei: să pună gogoşari, să dea cu mopul, să croşeteze sau, iată, să dea fese la paparaţe. Şi pentru că orice publicitate e bună atâta timp eşti pe buzele tuturor, doamna Udrea înţeleg că se gândeşte să candideze la Preşedinţie: Votaţi fesa ca să vă pice fisa!

Este vară şi ţara e guvernată la mişto. Toată lumea e în opoziţie sau la mare. Ne-am întors în timp. Cuplul Băsescu-Udrea profită de impotenţa, amatorismul şi infantilismul Guvernului Ponta, ca să ne facă în continuare ştirile.”

Nota Benne (AKORDATA= 10 (ZECE) cu Lamaitza !)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult