Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De la Bruxelles, EBA în „coordonanţă” cu tatăl ei arată tinerilor drumul spre „succesuri”

De la Bruxelles, EBA în „coordonanţă” cu tatăl ei arată tinerilor drumul spre „succesuri”

scris de Roland Catalin Pena
3 afisari

Fata cea mică a lui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a pledat, miercuri, în Parlamentul European, pentru revenirea tinerilor din România la meserii precum tâmplăria. Este vorba despre persoana care susținea la un post de televiziune că în campusurile universitare din SUA marijuana este legală.

Dan Cristian Popescu, presedinte PNL Sector 2

Acum nu știu dacă EBA a tras sau nu ceva, dar de vorbit a vorbit. „Tinerii s-au îndreptat în număr mare către universități, ceea ce a dus la o inflație de diplome, mai ales în domenii ca Drept și Economie. Nu spun că este un lucru rău, dar uneori e nevoie de muncitori ca tâmplari, electricieni, instalatori și nu-i mai poți găsi astăzi în rândul populației tinere. Cred că această situație reprezintă un semnal de alarmă”, a spus fata lui Băsescu, potrivit unui comunicat de presă al PPE. Reamintesc că „teoria” tâmplarilor și electricienilor a fost lansată în spațiul public de Traian Băsescu, care a susținut într-o ședință de Guvern că România are prea mulți filozofi și, ca atare, trebuie „să mai facem și tâmplari, electricieni”.
Despre EBA ar fi multe de povestit. Așa în mare, putem spune că doar la ea succesele au devenit “succesuri”, concordanța a devenit “coordonanța” , Europa League a devenit Europa Click, iar scaunul electric a ajuns la un biet bătrân din Gorj. Și te mai miri că “unii oameni nu vor să vorbesc cu tine!!”

În esenţă ceea ce spune domnişoara respectivă, nu este rău, economia României având întradevăr nevoie de specialişti în toate domeniile. Eu cred că fiecare tânar ar trebui să poata urma o carieră într-un domeniu pe care şi-l doreşte şi mai ales în care are şi talent, aşa cum spune vorba românească : Omul potrivit la locul potrivit!
Dar acest lucru nu se realizează prin îndemnuri de la Bruxelles ci prin politici coerente în ţară.
Şi apoi ce valoare poate avea acest lucru, spus de tânara care se află într-un loc atât de nepotrivit  pentru ea, dar mai ales pentru noi românii  prin amibiţia prostească a lui tăticu.

Alte articole de acelasi autor

12 comentarii

Petrus 06-02-2012 - 10:25

Am rugamintea s-o denumiti asa cum o cheama, respectiv „Ebă”.

andra 06-02-2012 - 10:31

Este un lucru foarte urat si nedemn de profesia de jurnalist acela de a o ataca pe Elena Basescu pentru unele dintre erorile tatalui sau ori ale coalitiei de guvernamant.

Hokusay San 06-02-2012 - 10:47

Au de patrie, virtute, nu vorbeste liberalul,
De ai crede ca viata-i e curata ca cristalul?

Romeo2110 06-02-2012 - 10:54

>Este un lucru foarte urat si nedemn de profesia de jurnalist acela de a o ataca pe
>Elena Basescu pentru unele dintre erorile tatalui

Intru totul de acord; trebuie atacata
1. pt prostia ei (“succesuri”…) si impertinenta ei ( a intrat in politica la fel ca Nicu Ceausescu, pe baza meritelor tatalui – un marinar ticalos, mitocan si prea-vicios )
2. pt ca la varsta ei nu-i nici doamna nici domnisoara.

ciufulici 06-02-2012 - 11:04

eu credeam ca Huhu e cel mai… , dar vad ca mai este si Romeo cu cele 2110 de pumni luatri in cap, care explica de ce

प्रिंस Parpanghel Carpathians 06-02-2012 - 12:55

@CIUFULICI : amice ,la ro. manika merge si asa!Prin anii 50 era Lica Gheorghiu actrita tarentata, acusica avem altele una mai …cool ca cealalta! Si indiferent cine urmeaza actualului pacalici efectul va fi identic! Iar Romeo este tache = eufrosin un habotnic Wanted in USA si RO , dar acceptat aici!

Hokusay San 06-02-2012 - 10:57

Moderatorul trebuie sa deleteze articolul, e scris prea miseleste

ciufulici 06-02-2012 - 10:59

„articol scris prea miseleste” este prea putin spus, acesta poate fi folosit in justitie, iar PNL ar pierde

Ciu Huhu 06-02-2012 - 12:33

🙂

unu 06-02-2012 - 11:23

just..dar cum se zice in catavencii..tara are tamplari,dar basexu’-i pune ministri

unu 06-02-2012 - 11:24

ce plm cauta eba botoxata la Bruxelles?proasta si agramata

Ciu Huhu 07-02-2012 - 05:48

Corect.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult