Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De la Money Channel. Dan Suciu, noul purtător de cuvânt al Guvernului

De la Money Channel. Dan Suciu, noul purtător de cuvânt al Guvernului

scris de M.A.
47 afisari

Jurnalistul Dan Suciu, de la Money Channel, urmează să fie numit purtător de cuvânt al Guvernului de către premierul Mihai-Răzvan Ungureanu.

Dan Suciu

Dan Suciu (foto: realitatea.net)

Dan Suciu lucrează în presă din anul 1994, în ultima perioadă activând la postul TV cu profil economic The Money Channel, transmite Agerpres. Potrivit prezentării de pe site-ul staţiei TV, Dan Suciu este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii Bucureşti şi are un master în Politici Publice. Suciu îi va succede în funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului Ioanei Muntean, care fusese numită în funcţie în februarie 2009, de către fostul premier, Emil Boc.

Potrivit unor surse guvernamentale, Ioana Muntean va rămâne totuşi în funcţia de secretar de stat, în echipa de comunicare de la Guvern. La venirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu în fruntea Guvernului, Ioana Muntean şi-a prezentat demisia, însă noul premier a invitat-o să rămână în echipa sa, dar nu în funcţia de purtător de cuvânt pentru care premierul doreşte neapărat un jurnalist cu profil economic, au precizat sursele. Ea a acceptat deja propunerea, au menţionat sursele.

9 comentarii

Caping Ura 20-02-2012 - 13:43

Dan Suciu asta de cite ori aparea pe iRealitatea musca din bocancii lui Boc. Doamne, doamne, ce era la gura lui impotriva pdl-ului si a guvernului. Acum, dupa ce i-a dat cineva un ciolan de ros, a devenit lingaul celor pe care-i injura. Cum sa nu ti se faca scirba? Uite de-aia toata clasa politica romaneasca trebuie trimisa la plimbare.

digital 20-02-2012 - 14:32

păi tocmai ăsta era scopul individului,a măcănit exact ce trebuia când trebuia și unde trebuia,dovada o vedeți acum…
oricum constipata aia,ar fi meritat și vreo două flegme între ochi,pentru atitudinile sfidăatoare la adresa massmedia și oamenilor care trebuiau corect și sistematic informați,despre demersurile defunctului guvern de pitici….

milosul 20-02-2012 - 18:02

Ca bine le zici, digitalule!!!!!!!!Vezi ca poti?

digital 20-02-2012 - 19:43

vezi că mă lingi când și unde nu trebuie,ți-am mai spus că ești îndrăgostit!!!!

milosul 20-02-2012 - 20:04

Ti-am zis ca, vreau sa te vindec, de prostie. Se pare ca, nu prea sunt sanse. Am rabdare cu tine, cine stie, poate reusesc!!!!!!

curiosu' 20-02-2012 - 18:15

Romania, nu va putea sa-si revina, atata timp cat securistii acoperiti, vreau sa spun serviciile secrete actuale, nu vor fi retrasi din toate institutiile statului. Securisti, nu uitati. Romania nu este a voastra, ci a poporului roman. Marii corupti sunt din randurile voastre, asa-i? Voi sunteti cei care ati distrus aceasta tara. Blestemati sa fiti, tradatorilor!!!!!!

Pribeagul si... merele de aur 20-02-2012 - 19:11

„Dan Suciu este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii Bucureşti şi are un master în Politici Publice”

„premierul doreşte neapărat un jurnalist cu profil economic”

Unde dai si unde crapa.

Dan Suciu, cu pregatirea sa, este un jurnalist cu profil economic. Profilul economin si la format prin calificare la locul de munca. Nu este neaparat un lucru rau, dar… ce-o fi el? O fi filosof, o fi politician public? 🙂 , o fi jurnalist?

Il vad un om normal. Sa speram ca ne va informa corect si complet despre actiunile guvernului.

suspciosu' 20-02-2012 - 19:39

Pai, si cu securitatea, cum ramane? este acest jurnalist …………..?????

suspiciosu' 20-02-2012 - 19:41

pai, cu securitatea, cum ramane? este acest jurnalist…………?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult