Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De la Văcăreşti la Cotroceni. Un recidivist îşi face partid şi candidează la Preşedinţie! – VIDEO

De la Văcăreşti la Cotroceni. Un recidivist îşi face partid şi candidează la Preşedinţie! – VIDEO

scris de Ziua Veche
79 afisari

Un albaiulian vrea să înfiinţeze Partidul Recidiviştilor din Romania Creştin-Democrat, iar apoi să candideze la preşedinţia ţării. La aproape 60 de ani, bună parte petrecuţi după gratii, Valentin Filimon vrea să ajungă şef la Cotroceni şi „să rupă cătuşele României”. Este sigur că va strânge în jurul său 50.000 de specialişti, nu doar 15.000 cât susţinea Emil Constantinescu că are.

Iată câteva din ideile viitorului lider al PRRCD:

@ După ce m-am consultat cu tovarăşii de activitate din Franţa, din Spania, din Italia, am hotărât să înfiinţez Partidul Recidiviştilor din România Creştin Democrat, pentru că toţi hoţii, toţi condamnaţii spun Doamne ajută!”, deci toţi au frica lui Dumnezeu (…) Efectiv şi la tribunal, şi când fură, şi când iese, şi când se culcă, efectiv şi când bea… o ţuică, zice Doamne ajută!

@ Eiiii, însemnul electoral… o cătuşă ruptă! Eu cred că înseamnă că s-a deschis, că omul a scăpat din nenorocire. Eu aşa consider. Deci, când s-a rupt cătuşa înseamnă că te-ai eliberat, asta înseamnă că România se va elibera.

@ Din partid vor face parte experţi contabili, arhitecţi, medici, ingineri, economişti, oameni, oameni, oameni. Simpatizanţii mei care sunt în întreaga Europă , deci… recidiviştii, vreau să zic, sunt toţi meseriaşi, experţi.

 

@ Dacă are o recomandare din partea unui recidivist, poate adera la partid şi cineva care nu a făcut puşcărie, dar cu statut de simpatizant.

@ Preşedintele este o păpuşă. El nu face nimic, decât instigă, pune lumea în cap, unul peste altul şi el după aia dansează, râde, pleacă la Viena la tratament, pleacă la Paris, unde vrea muşchii lui ca şi cum ar fi Papa de la Roma.

@ Hoţii sunt în Parlament, hoţii sunt în ministere, hoţii sunt în primării, în prefecturi, nu ăştia care au furat o brichetă sau o găinuţă sau un strugure.

@ Prima mea condamnare, o fost pentru trecere frauduloasă în 1971. Am prins Văcăreştii, adevăratul Văcăreşti. Meseriaşi ai puşcăriilor: Sile Mascoală, Picior de Porc, Zbindirel, Aurică Geamantan, Gâde Vioară.

@ Furtul e sport naţional al României. Românii sunt cei mai mari tunari. Meseriaşi! Şi cu carduri, şi cu maşineze, şi cu prostituate, cu prafuri, cu de toate.

{youtube}zjC4ner9Fes{/youtube}

Sursa: albaiulianul.ro.

0 comentariu

ulivia 20-03-2010 - 10:49

Deoarece coruptia din justitia romana si implicarea unor nume grele de magistrati si politisti din acest dosar face imposibila judecarea dosarului voicu catalin in Romania, acesrt dosar trebuie preluat de un ntribunal penal international.Securist-comunsitii-kgb-isto-PSD-DPL-isti au depasit orice limita de batjocora si corupere a justitie romanesti.de acum pericolul dosarului voicu catalin este unul international.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS