Acasa Actualitate-InternaPolitica interna De unde i s-a tras lui MRU

De unde i s-a tras lui MRU

scris de D.P.
8 afisari

Mihai Răzvan Ungureanu  susţine că RA-APPS „a rezistat pe seama compromisului subteran peste 20 de ani”. „RA-APPS este suma micilor compromisuri politice făcute în ultimii 20 de ani de viaţă politică postdecembristă”, a mai comentat el.

MRU îşi pune partidul să ceară la RAAPPS amănunte despre “prostioare”

De unde i s-a tras lui MRU

Fostul premier a declarat, pentru Gândul , că unul dintre motivele pentru care a devenit ţintă politică a fost faptul că a dorit să restructureze RA-APPS, sugerând că a fost chiar ameninţat „să lase lucrurile în pace”. Miza, a spus el, aproape 200 de milioane de euro cât îşi planificase statul să obţină în urma licitaţiilor pentru vânzarea imobilelor de protocol. Totul urma să se întâmple în trei luni, lucru care a fost discutat în guvern şi cu cei din SGG încă din luna februarie a anului trecut.

„Au existat îndemnuri prieteneşti să las lucrurile în pace. Unele au fost aşa de prieteneşti încât a trebuit să sesizez organele în drept”, a spus Ungureanu. El a precizat că luna iunie era prevăzută  restructurarea Regiei protocolului de stat, într-un „departament mărunt” din subordinea SGG. „Planul pe care guvernul l-a avut în materie de reformă a RA-APPS a stârnit foarte multă emoţie în rândul celor care se ocupau de planificarea licitaţiilor. Emoţie pentru ce urmează să se întâmple când RA-APPS trece prin procesele de licitaţie corectă. Şi efectele acestei emoţii le-am văzut în timpul campaniei electorale. Este unul dintre motivele pentru care asupra mea au fost aruncate tone de mizerii ţine de acest lucru”, a spus fostul premier.

Întrebat dacă un efect la care se referă a fost şi apariţia în presă a listei pe baza căreia a fost acuzat că a cerut achiziţionarea din bani publici a unor produse foarte scumpe – parfumuri sau carne de vită de Kobe al cărei preţ pe kilogram sare de câteva sute de euro – Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns: „Nu doar la asta , printre altele şi asta”. „Celor care au pus în mişcare o asemenea minciună ordinară le spun că nu mă las până nu iese la iveală adevărul despre asemenea manipulare ordinară”, a adăugat el. Întrebat dacă în spatele acestui scandal se află şeful RA-APPS, rămas şi astăzi în funcţie, Georgian Surdu, Mihai Răzvan Ungureanu a spus că nu poate să spună aşa ceva însă nu poate să nu remarce că „soţia sa a candidat pentru un post de deputat din partea PNL”.

9 comentarii

urbos 19-01-2013 - 19:06

Starpitura asta care-si umplea dosul infect cu vaca Kobe si isi ungea corpul scarbos cu toate alifiile, ne povesteste despre lupta lui cu ticalosii.
Piei ma jeg usturoiat.

CONGO 19-01-2013 - 19:44

Antiscarbosule, mare kknar mai esti, are dreptate ValVerde sa te trateze de lepra inculta

urbos 19-01-2013 - 19:54

Cacat schizofrenic, fiind bolnav mintal, umpland forumul cu mostre de dementa pura, sub alte nickuri, e firesc sa te intelegi bine cu rebutul ala de valverde, vai de capu lui de amarat prost. Te mai crede si cu umor, dobitocul. Hahahaha!
Absolut toti basistii sinteti bolnavi psihic.

tomi 19-01-2013 - 20:24

Tu vii sa vorbesti de bolnavi psihici.? Ba soola de urbos zau ca esti glumetz.Urbos tataie nu vrei tu cumva sa pleci urgent in pi7da matii bestie ordinara, tu’ti crucea ma-tii imbecilule. Du-te vierme la legionarii tai, poeziile tale nu au priza la romani,bestie ia-ti de mina camarazii de legiune si faceti un sejur pe la Teheran peste citeva saptamini va fi foarte cald acolo, merita sa incercati, ca de bronzat tot nu mai trebuie, v-a bronzat natura, arabetii naibii.

urbos 19-01-2013 - 21:02

Nu de bolnavi psihici, ci de bolnavi psihic.
Legionarii ii tineau pe ma-ta si tac-tu in jug si le dadeau bice pe spinarea paroasa, de ai ramas cu legionarii pe creier?

Pusa 20-01-2013 - 11:02

urbos nu ti-e rusine de rtine sa vorbestii asa??? sau nu stii ce sunt cei 7 ani de acasa?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-01-2013 - 20:55

….Aka-Katzi urboase gruppen-fuhrer la cuibul legionar dinPNL aripa alipita cu CA CA RAU !Carnea de vita KOBE se poate achizitiona numai in JAPONIA si inca intr-un singur stat din extremul orient ! NICAIERI in LUME -ALTUNDEVA !
… Dar tu analfabet care molfai doar cafeniu ,neos romanesc ,de unde 3,14147 zDa metti sa sti!
…. MRU este un tinar de o inteligenta si putere de munca pe care voi leprelor ZAU nu -l meritati ! voi cu alde CACARAU somnambulu !

CONGO 19-01-2013 - 19:42

Românii care locuiesc la sate se plâng că uleiul şi făina primite la ultimele alegeri sunt pe sfârşite, deşi iarna este departe de a se termina. Ei cer să se organizeze de urgenţă alte alegeri, pentru a face astfel rost de noi provizii în cămară. “Dacă se poate, alegeri cu cât mai mulţi candidaţi, ca să luam făină şi ulei de la toţi”, visează sătenii dintr-o comună vasluiană.

Mulţi alegători spun că sistemul electoral ar trebui schimbat, astfel încât să avem alegeri măcar odată la trei luni. “Păi de aia au murit oamenii ăia la Revoluţie, ca să avem alegeri libere doar odată la câţiva ani?! Nu, alegerile trebuie organizate mult mai des, ca să ne umplem cămările de făină şi ulei”, spune Robert Acrişor, un ţăran din comuna Izbiceni.

DXN 19-01-2013 - 22:02

Iarna asta inca o sa fie de trecut!
Da’ primavara?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult