Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Decizii importante luate de Biroul Politic Naţional al PNL

Decizii importante luate de Biroul Politic Naţional al PNL

scris de A.P.
28 afisari

Biroul Politic Naţional al PNL l-a validat, luni, cu unanimitate de voturi, pe Ludovic Orban drept candidat al partidului pentru Primăria Capitalei.
alina gorghiu vasile blaga pnlLudovic Orban a declarat, în urma validării candidaturii sale de către BPN PNL, că are „onoarea” de a fi în fruntea echipei liberalilor, afirmând că este timpul ca România să aibă „capitala pe care o merită”.

„Am aşteptat cu emoţie acest moment. PNL începe astăzi o cursă pentru a-i convinge pe locuitorii Bucureştiului că oferta sa este alternativa corectă. Oferim Bucureştiului o administraţie onestă, profesionistă, generoasă cu locuitorii săi. (…) Sunt pregătit, sunt hotărât, am toată experienţa necesară pentru a fi învingător”, a declarat candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că este timpul ca România să aibă „capitala pe care o merită”. Ludovic Orban urmează să îşi facă publică echipa de campanie, din rândul căreia vor face parte specialişti, un purtător de cuvânt şi un şef de campanie.

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a validat luni, alături de candidatura lui Ludovic Orban la Primăria Capitalei, mai multe candidaturi la municipii reședință de județ și Consilii județene, a anunțat copreședintele PNL Vasile Blaga.

Blaga: BPN a validat candidatul PNL la primăriile București, Bistrița, Târgoviște și Râmnicu Vâlcea

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a validat luni, alături de candidatura lui Ludovic Orban la Primăria Capitalei, mai multe candidaturi la municipii reședință de județ și Consilii județene, a anunțat copreședintele PNL Vasile Blaga.
„La București a fost validat Ludovic Orban, la Bistrița — Adrian Titieni, la Târgoviște — Ciprian Prisăcaru, la Râmnicu Vâlcea — Grigore Crăciunescu. La CJ Brăila — Florin Cârligea, la CJ Călărași — Marian Dinulescu, la CJ Constanța — Gheorghe Dragomir, la CJ Tulcea — Vasile Gudu și la CJ Vâlcea — Cristian Buican”, a precizat Blaga, într-o conferință de presă, la finalul BPN al PNL.

De asemenea, BPN al PNL a decis validarea a încă nouă președinți unici în cazul a tot atâtea organizații județene sau de sector ale liberalilor.

„Începând de astăzi, vom avea președinți unici în următoarele județe în filiale ale PNL: la Brăila — senatorul Cătălin Boboc, la Constanța — deputatul Gheorghe Dragomir, la Tulcea — deputatul Vasile Gudu. Și, la propunerea Organizației de București, a domnului Cătălin Predoiu, după discuții cu colegii din sectoare: la sectorul 1 — deputatul Mihai Voicu, la sectorul 2 — senatorul Anca Boagiu, la sectorul 3 — deputatul Florin Alexe, la sectorul 4 — Marius Rogin, la sectorul 5 — Cristian Olteanu, la sectorul 6 — Aleodor Frâncu”, a precizat Blaga.

Potrivit acestuia, lunea viitoare, conducerea PNL va valida și candidaturile partidului la funcțiile de primari de sectoare.

„O să anunțăm candidații, aproape sigur luni. Sondajele se termină, am avut o discuție în Comisia de unificare și cu domnul președinte Predoiu, spre sfârșitul săptămânii. Vom avea rezultatele, vom avea candidații. Întotdeauna ne-am propus să câștigăm alegerile, asta ne propunem și acum”, a declarat Vasile Blaga.
Comitetul de Unificare al PNL a decis aprobarea conducerilor unice pentru Organizaţiile PNL de la cele şase sectoare ale Capitalei. PNL Sector 1 va fi condus de Mihai Voicu, PNL Sector 2 de Anca Boagiu, PNL Sector 3 de Florin Alexe, PNL Sector 4 de Marius Rogin, PNL Sector 5 de Cristi Olteanu. La Sectorul 6 Aleodor Francu este pole position pentru această funcţie, însă acesta e contestat de anumiţi liberali . Deciziile luate în şedinţa Comitetului de Unificare ar puteafi validate de BPN al PNL.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult