Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Demagogul Corlatean: PSD vrea sa mareasca pensia prin referendum

Demagogul Corlatean: PSD vrea sa mareasca pensia prin referendum

scris de Ziua Veche
2 afisari

Dupa ce au comis-o in timpul guvernarii Tariceanu de au indatorat o tara intreaga, pesedistii se pregatesc sa foloseasca din nou pensionarii pentru a intari social-democratia instaurata de comunistul Ion Iliescu.

 

 

In timp de premierul Emil Boc declara ca Romania risca sa ajunga in situatia catastrofala a Greciei daca nu inchide robinetul banului public, senatorul PSD Titus Corlatean  le spunea unor sindicalisti la Brasov ca partidul intenţioneaza sa organizeze un referendum pentru a afla parerea cetatenilor privind punctul de pensie. Ca si cum cineva n-ar vrea sa castige mai multi bani din amarata de pensie. ” Vrem sa aflam parerea romanilor, a celor a caror viata va fi direct influentata de aceasta lege. La ora aceasta exista viziuni diferite intre putere si opozitie cu privire la aceasta lege. Luni, vom stabili continutul motiunii simple pe care o vom introduce in Camera Deputaţilor, propunand 11 masuri pentru politica sociala a puterii, incluzand aici si valoarea punctului de pensie „, a spus senatorul PSD, preluat de mediafax.ro. In cazul in care proiectul legii unice a pensiilor va fi votat în Parlament sub forma propusa de Guvern, Corlatean a menţionat ca PSD va introduce motiune de cenzura impotriva Executivului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult