Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Demisie de onoare din PDL. Vezi despre cine este vorba

Demisie de onoare din PDL. Vezi despre cine este vorba

scris de L.M.
3 afisari

Demisie de onoare din PDL. Cezar Preda a anunţat, luni, că renunţă la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL şi din cea de preşedinte al filialei buzoiene.

Cezar Preda

Demisie de onoare din PDL. Vezi despre cine este vorba (foto: stirileprotv.ro)

„Rezultatul de la Buzău, modul în care au ales buzoienii pe 9 decembrie, mă determină să-mi dau demisia de onoare din funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal, precum şi din cea de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Buzău„, se arată într-o declaraţie de presă a lui Preda.

El consideră că Alianţa România Dreaptă trebuie „să intre, în ansamblu, într-o profundă reorganizare şi omogenizare, astfel încât să devină cea mai importantă şi credibilă forţă de opoziţie din România”.

„Personal mă număr printre politicienii care consideră că, la finalul unei bătălii electorale, nu ai voie să te ascunzi după faptul că românii au votat mai mult sigle decât oameni, tot aşa cum nu cred că trebuie să ne ascundem după faptul, la fel de adevărat, că sistemul electoral actual este, de multe ori, o loterie cinică”, a subliniat, de asemenea, Cezar Preda.

Fostul lider democrat-liberal i-a felicitat, de asemenea, pe contracandidaţii săi. „Ţin să îi felicit pe contracandidaţii mei. Au reuşit să facă mai bine front comun împotriva mea, decât am reuşit noi să facem front comun în apărarea ARD Buzău. Sper doar ca modul în care se vor comporta în Parlament să fie mult schimbat în bine faţă de modul în care au evoluat în campania electorală”, a conchis Cezar Preda

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-12-2012 - 14:52

Ce-i a CEZARULUI ….e pus ! Deoparte ! …care demisie de onoare ,si in special care ONOARE ,cezarele ? A-ti FOST pur si simplu S P U L B E R A T I ! De un POPOR pe care l-ati UMILIT,INFOMETAT si MINTIT ! Iar iesirile din ultimele zile a IMPOSTORULUI de la Cotroceni au INTARITAT ! auzi , demisie de onoare !

zainea 10-12-2012 - 14:56

Dumnezeu nu v-a ajutat . V-am votat si m-ati batut la CNAS prin DUTA LUCIAN . Sa ajungeti ca taranistii sa nu mai intrati in parlament 25 de ani . huo PDL huo ARD , huo la toate partidele care-si bat joc de oamenii bolnavi si amarati . Sa ajungeti ca mine si sa va petreceti sarbatorile cu necazuri in familie , dupa sufletul vostru .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult